Po pierwsze nie masz pewności czy to jest ta sama osoba,po drugie forum nawet nie musi się tą sprawą zajmować,ponieważ ani tego przez forum nie załatwiałes tylko przez allegro wiec masz centru sporów jasne?
Dobra dobra ciastko, ale nie podniecaj się zanadto. Zgłosiłeś sprawę na forum? Ok. Tak powinno być, ale daj już spokój bo widzę że te 80 zł jest dla Ciebie warte odgrażania się nieznajomym. Jak chcesz to zgłaszaj sprawę na policje z art 286 k.k. a nie odgrażaj się i nie zgrywaj tutaj cwaniaka, bo Twoja reakcja jest nieproporcjonalna do straconej kwoty i wydaje się być po prostu śmieszna. W sprawie już chyba wszystko jasne poza wypowiedzią azdy więc poczekajmy na nią z ocenami.
Ten temat nie jest od prowadzenia własnego śledztwa, tylko zgłoszenia sprawy gronu moderatorskiemu
Zmieniony przez - skowyrny w dniu 2010-04-28 16:27:56
Najmniej istotne jest czy 8 czy 80zł. Złodziejstwo i s****ysyństwo trzeba tępić, ścinać równo z ziemią i później orać.
Rób raban, wszędzie zgłaszaj. O swoje trzeba walczyć Bardzo dobrze robisz, że chcesz dorwać gościa, który Cię oszukał za wszelką cenę.
Dlatego napisałem żeby sprawę zgłosił, a nie siedział na forum bo to mu nic nie da. Autor piszę że wie że to on i nie wiem na co jeszcze czeka. Też jestem zdania że o swoje trzeba walczyć, tylko trzeba to robić a nie tylko odgrażać się i tłumaczyć dlaczego walczy o kasę.
Już kiedyś na allegro mnie oszukano na 200 zł bodajże i kasę odzyskałem, więc polecam zgłoszenie sprawy na policje.
Tak jak napisałem - sprawę zgłaszaj - tego czy to ten sam azda się dowiesz w trakcie prowadzonego postępowania
Zmieniony przez - skowyrny w dniu 2010-04-28 16:38:44
Pieniądze to pieniądze, zapłaciłem je a towar mi się należy jak psu buda, poza tym, gdzie ja komuś zagroziłem ? albo gdzie ja stałem się śmieszny w mojej śmiesznej walce o moje śmieszne 80 złotych ?
Jestem na 99 procent pewien, że to on, a mój ewentualny niegrzeczny ton jest spowodowany tym bezczelnym zachowaniem w stylu zmian IP.
Sprawa została zgłoszona, odpowiedni spór w centrum sporów allegro również został założony. Nie lubię tylko gości unikających kontaktu, gdyby napisał, słuchaj nie mam tych gier, oddam Ci kasę, albo wyślę Ci je za 2 tygodnie, bo coś tam, to bym zrozumiał, a dla ściem, i unikania kontaktu nie ma litości. I to tyle w temacie.
Witam Panowie, kontaktu jak nie było tak nie ma.
Chciałbym wam z tego miejsca bardzo serdecznie podziękować za pomoc, której wykazanie nie jest waszym obowiązkiem.
Kontaktu nadal nie ma, na allegro się nie loguje, na maile nie odpowiada, na 3 privy wysłane przez forum insomnia nie odpowiedział. Przedwczoraj, wczoraj i dziś logował się na insomnię w okolicach południa.
Sprawa zgłoszona na policję, przez QXL Poland dostaną jego maila, najpierw polubownie, później funkcjonariusze z Katowic na miejsce w celu rozmowy i zobaczymy.
Ja też chętnie sobie z nim pogadam, ale będę w katowicach pewnie dopiero za 1-2 miesiące.
==========================================================================
hpiotrekh - odnośnie moich komentarzy to :
Negatywy :
ewakazik8 - fifa 2009 x360 - wystawiałem to grzecznościowo, osoba która mnie poprosiła dała tyłka, w każdym razie towar dotarł i dziś kupujący wypełni mój wniosek o anulowanie komentarza
dr ziolo - poczta opoznila dostawe - towar doszedl
adams2015 - wystawiał włoskiego mass effecta jako angielskiego, odmówiłem kupna
callahan007 - zobacz, dostałem negatyw, że bez motywacji nie płacę w aukcji, gdzie to ja kupowałem ?!?1
Neutrale - klasycznie opóźniona dostawa, towar w 4 przypadkach doszedł
Więc ? Nikogo nie oszukałem, prócz tego ponad 300 pozytywów.