Autor |
"Skargi i zażalenia" |
|
ZZ5
|
|
ja pjerdole, kolejny złodziej?
|
|
marcin-ek
|
|
eee , chwila chwila , status złodzieja na insomnii otrzymuje się po ukraściu powyżej 120 zł . |
Znawca -
 |
|
|
ZZ5
|
|
a poniżej to co? złodziejaszek ?
|
|
marcin-ek
|
|
poniżej 120 zł to darowizna lub pożyczka
więc może być podpis : POŻYCZKOBIORCA |
Znawca -
 |
|
|
hpiotrekh
|
|
zlodziej to zlodziej.
jesli sie naprawde okaze ze to o niego chodzi, to tez bedzie mial s*******ona kariere na inso.
widac zycie nie zawsze uczy  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
najleipej ban w kosmos jesli to okaze sie prawda |
 |
|
|
smutasny
|
|
kolejny bastion upadł....
 |
 |
|
|
leon10528
|
|
I jak podpisik do azdy będzie?nic do niego nie miałem ale nienawidze pjer'dolonych złodziejaszków
|
ZZ5
|
|
|
|
Ciastko13
|
|
Witam Was drodzy forumowicze.
Naprawdę bardzo dziękuje za tą pomoc, okazuje się, że społeczność insomnii jest bardzo user friendly - dziękuje :)
A co do Azdy to będe tylko wiedział czy to Adrian K. (można by go kojarzyć do prezydenta zmarłego w Smoleńsku) być może konto na insomnii wspóldzieli z kimś innym, siostrą ? bratem? kuzynem?. Nazwisko ustali policja.
Dziwie się tylko temu, jak tak można ignorować drugiego człowieka. 4 dni temu 28 kwietnia 2010 zacząłem "jego wątek" w tym wątku, od początku sprawy wysłałem full maili, przez te 4 dni również full pmek przez forum i nadal nic...
Czy naprawdę warto robić coś takiego dla 80 pln ? To by tłumaczyło ten obrazek w jego profilu, czyli "Aj niiid monej" z How High...
[youwillbeeaten.files.wordpress.com/2009/02/i-need-money.jpg]
Mam do was pytanko, do kogo mógłbym się zgłosić z forum o ten podpis a'la Akysz pod nickiem, jeśli w jego sprawie tj. Akysz - Wojtash udało się załatwić taki podpis, może w mojej sprawie również się uda.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - Ciastko13 w dniu 2010-05-01 20:58:16 |
 |
|