Autor |
"Skargi i zażalenia" |
|
azda
|
|
koniec z mojej strony
ide bede wieczorem
mam nadzieje ,ze pieniadze dojdą szybko i wszystko bedzie spoko
pozdrawiam
dodam jeszcze ,ze chcialbym ,zebys umiał to pojąc ,ze cale to nieporozumienie jest nie dokonca z mojej winy.
wyslalem paczke dawno , pozniej stalo sie to co sie stalo i mialem na mysli zupełnie co innego niz *******ony internet. tyle ,zrozum to bo kiedys zycie Ci pokaze i moze byc za pozno
(czego nie zycze )
i juz sie nie denerwuj bo złosc pieknosci szkodzi
Zmieniony przez - azda w dniu 2010-05-13 10:58:00
Zmieniony przez - azda w dniu 2010-05-13 10:58:27
|
adinos
|
|
|
|
Banan
|
ADMINISTRATOR
|
|
stosowny podpis ,z wolą użytkowników nadany
ban w kosmos na wszystkie konta (azda,azdek,azduch)
jak się pojawi na nowym koncie to ban na ip/ ewentualnie ciągłe banowanie
^ pisalem powyzsze, nie widzac nawet 2 ostatnich stron , padly jak zwykle powiadomki po moim ostatnim poscie 2czy 3 strony wczesniej
tak czy siak ,dla mnie to po prostu "winny sie tlumaczy"
decyzja podjeta.
Zmieniony przez - Banan w dniu 2010-05-13 16:37:32
|
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
| Wysłana - 13 maj 2010 14:00 Usunięta przez pafiel_007 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|
|
leon10528
|
|
Po pierwsze kupujący zapłacił za paczke a nie list,po drógie jak zapłaciłeś 7zł za babelkową to paczka poszła listem poleconym priorytet co za tym idzie musiałeś dostać potwierdzenie/karteczke.
i tak na marginesie napisałeś:reasumujac nic nie stracilem nic nie zyskałem
Jak nic nie straciłeś skoro wysłałeś mu gry one nie doszły a teraz wysłałeś mu kase?wynika jasno że jestes 80zł za gry w plecy albo po prostu się zaplątałeś i przyznałes się do tego że żadnych gier nie wysłałes skoro nie jesteś w plecy.
|
Ciastko13
|
|
Leon : za dużo tu zbiegów okoliczności.
- twierdzi, że leżał ileś tam czasu podłączony do jakichś rurek
- kuzyn sobie pisze posty na jego koncie w insomni
- zmienia adresy IP bo ma radiowy net, i dziesiątki osób w tej samej sieci ma taki sam IP
- gry były kolegi
- dałem mu na wysyłkę 10 złotych (a więc na list polecony priorytetowy wydaje 6 złotych, 1 złoty na kopertę i jeszcze może iść na piwo, ale on woli wysłać to zwykłym listem jak kartkę na święta)
- akurat ten jego list nie trafia do mnie
I dużo innnych których już mi się nie chce przytaczać.
Ale fakt faktem pieniądze dziś doszły na konto - 80 PLN, więc mogę powiedzieć, że był na tyle uczciwy by oddać, ale nadal twierdzę, że oszukaniec z niego.
W każdym pieniadze oddane i nie bede już go o nie ścigać. |
 |
|
|
leon10528
|
|
pewnie wystraszył się policji a że nie miał kasy to zbierał zbierał i jak zebrał te 90zł to sie odezwał i oddał no i puścił bajke na inso
|
Baretekkk
|
|
|
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|