Autor |
"Skargi i zażalenia" |
|
INSOMNIA
|
|
jak Mlkv. Nie odpuszczałbym- nie chodzi o kwotę, ale o fakt. Niech się nauczy, że takie wałki nie popłacają.
Ja bym dodatkowo do niego jakichś znajomych z jego okolic podesłał, jeżeli to na tyle dobrzy znajomi że mogliby się pofatygować. Nie po to, żeby dzieciaka bić- tylko zeby zapytać, gdzie zakupiony towar zaginął.
Ilight, to proszę Cię sprecyzuj czemu przesadzamy, czemu człowiek ma tracić pieniądze przez czyjeś złodziejstwo. Chciałbyś być na miejscu kogoś, kto robi interesy z Akyszem?
I w jakim sensie przesadzamy- jak na razie nikt mu do domu nie wpadł i tylko pietnujemy takie postepowanie na forum. To jest dla Ciebie przesada?
Zmieniony przez - PITTT w dniu 2009-08-16 19:59:13 |
 |
|
|
NoName90
|
|
wojtas -> sprawdz maila, ew. gg |
Znawca -
 |
|
|
iLight
|
świetlisty
|
|
Oczywiście, ze nie. Kwestia tego, ze za bardzo ingerujecie w to. Ta są ich sprawy, za bardzo ingerujecie w to, poczekajmy, aż Akysz sam się wymowie na ten temat - o ile wypowie  |
 |
|
|
Wojtashc
|
|
On cały czas twierdzi, że pisze do mnie na gg dziwne że akurat jego wiadomości nie dostaje. Tak samo bardzo ciekawi mnie fakt, że wogle nie wypowiedział się na forum w tej sprawie. I powiedzenie " winny się tłumaczy" nie ma tu nic do rzeczy. Jakby był fair to by chciał wyjaśnić tę sprawę. Przynajmniej ja bym tak postąpił.
|
NoName90
|
|
moze masz wylaczone dostawanie wiadomosci od nieznajomych, bo tez probowalem do Ciebie pisac i nie odpisywales, a byles dostepny. |
Znawca -
 |
|
|
Wojtashc
|
|
Byłem na grillu u kumpla a zostawiłem kompa włączonego :]
Poza tym wczesnej zanim wpalcilem kase jakoś wszystkie wiadomości odbierał no i jak do mnie pisał też dochodziły...
Zmieniony przez - Wojtashc w dniu 2009-08-16 22:57:23
|
iLight
|
świetlisty
|
|
Zgłoś to na policje i będziesz miał z głowy, lepsze to niż użalanie sie na forum. |
 |
|
|
tabcin
|
|
Niee na forum jest lepiej  |
 |
|
|
Wojtashc
|
|
wczoraj wieczorem dostałem wkońcu info od Akysza na gg, że tak powiem z wyjaśnieniami. Ma ponoć przejść się na poczte i zobaczyć co z paczką, i wspomniał juz coś o zwrocie gotówki.
|
pavelas1
|
PELE
|
|
nie żebym go tłumaczył albo bronił ale kiedy ja zamawiałem kiedyś jakieś gówno na allegro nie wiem chyba to był odtwarzacz mp3 jak gość wysłał to przesyłka szła ponad miesiąc pocztą polską ale jednak doszła...
 |
|