Prosimy wpisywać tu osoby (wraz z uzasadnieniem), które kogoś oszukały. Jeżeli będzie możliwość my jako moderatorzy postaramy się wyjaśnić sprawę i pomóc.
kupilem mp4 ktora miala byc niby sprawna w 100% po odebraniu okazalo sie ze jest niesprawna mial by prezent dla panny a tym czasem to kupa zlomu za ktora przeplacilem ostro i w dodatku niedziala . po pisaniu emailu gosc mial zwrocic mi czesc kasy jednak teraz mnie zwodzi i zaproponowal odeslanie mp 4 bez pobrania a on pozniej mi kase mial wplacic pewnie po raz kolejny mnie chcial zwalowac.smieszny jest .
sam jesteś śmieszny, przed wysyłką mp4 osobiście sprawdziłem i wysłałem w 100% sprawne, jestem pewny że to ty chciałeś wynegocjować odtwarzacz taniej, co do sprzedaży to proponowałem ci wystawienie na allegro ale w końcu obeszło się bez, mój nick na allegro to Standar01, możecie sprawdzić, mam dobrą opinię i nie siedzę tam po to aby lecieć w chvja, co do zwrotu to jaką mam pewność, że byś mi nie wysłał śmieci za pobraniem? Tamte 20 zł "na naprawę" ci już przelałem, ponadto to twoja kariera na allegro się coś nie ułożyła, 0 komentarzy, koperta przy nicku i już zablokowali ci konto?
Reasumując: nie jestem oszustem, odtwarzacz wysłałem na pewno sprawny ale jak widac nie łatwo jest dzisiaj komu dogodzić
pozdrawiam(ciebie też kuter)
moja kariera ?? to nie moje konta były moge ci podac swoj nick mozesz do mnie pw z alegro wyslac i powiem ci co napisales mam 1245komentarzy i super sprzedawce.twoja mp4 to zlom 20zl ci odsylam wczoraj zglosilem sprawe mp4 jest w depozycie . pozdrawiam
aha skoro byl "sprawny" czemu nie wystawiles go na alegro