FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 15005 razy ¬

ROZRYWKA | Praca
Sklep monopolowy 24h - koszty zatrudnienia pracownika 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sklep monopolowy 24h - koszty zatrudnienia pracownika"   

marian1970
 Wysłana - 30 czerwiec 2014 15:47      [zgłoszenie naruszenia]

pozostaje umowa zlecenie-
ale ponieważ chcesz minimalizować koszty
a nie wyzyskiwać ludzi,szukałbym osób
dla których umowa o pracę jest nieistotna:
studenci,rencistki,ludzie na zasiłkach.

Andrzey
 Wysłana - 30 czerwiec 2014 19:39      [zgłoszenie naruszenia]

Czy praca w budce z alkoholem to naprawdę aż tak bardzo wymagająca i odpowiedzialna posada, że wymaga wysokich wynagrodzeń?
Na pewno stresująca, stój sobie w nocy i użeraj się z nayebanymi patolami i żulami, ryzyko kradzieży, wpiehdolu i zastraszanie
Dlatego jesli chcesz zatrudnić chudego studenciaka - powodzonka, bo na ochrone na noc podejrzewam szkoda kasy.

Druga sprawa jest taka, że dając takie a nie inne warunki pracownikowi, sam się prosisz o wały, a kumaty gość będzie Cię robił na kilka sposobów i w życiu nie dojdziesz jak.

Dlatego najlepiej stój sam za ladą, a pozwól dorobić małolatom z bliższej/dalszej rodziny

Zmieniony przez - Andrzey w dniu 2014-06-30 19:43:11

:-)

Rachciach
 Wysłana - 30 czerwiec 2014 20:04      [zgłoszenie naruszenia]

Budka z alkoholem sprzedawanym przez okienko. Nie potrzebujesz sie spinac bo widzisz tylko reke ktora podaje ci pieniadże, za ktora dajesz mu siatke z produktami. Jezeli jest problem, wciskasz guzik i interwencja podjezdza za 5min i ogarnia sytuacje.

3 strony watku pierdzielenia, wyrzucania zali i obrzucania mnie blotem bo chce dac komus dorobic dobrowolnie. Pozakladajcie sobie sami firmy, zatrudniajcie ludzi na etaty za brytyjskie stawki i zdychajcie z glodu w imie aktu filantropii. Mam juz dosyc tej dyskusji. Wszyscy krzycza jak nienormalni. Z ludzmi na ulicy tez tak rozmawiacie? - Przepraszam ktora godzina? -a ch** cie to obchodzi szczurze jeden, spieszy ci sie gdzies ku**a?!

W nosie mam wasze bezuzyteczne rady a admina prosze po raz ktorys o usuniecie tego bezuzytecznego tematu.

Skarbowy
 Wysłana - 30 czerwiec 2014 21:50      [zgłoszenie naruszenia]

Temat na czasie więc zostaje.

Ciężko być zaje*istym, ale staram się to znosić z podniesionym czołem.

Znawca -

Rachciach
 Wysłana - 30 czerwiec 2014 22:20      [zgłoszenie naruszenia]

To przydalaby mu sie jakas moderacja.

Lynn66666
 Wysłana - 30 czerwiec 2014 22:37      [zgłoszenie naruszenia]

ale właściwie wszystko co chciałeś wiedzieć zostało już napisane więc po co ta dalsza napinka
a tu na forum mamy lekkie uczulenie na absurdy na polskim rynku pracy więc się nie dziw, że niektórzy ostro zareagowali

"Uwielbiam ten reżim treningowy i dietetyczny,
gdy ciało się zmienia podczas przygotowań do zawodów."

kondzik123
 Wysłana - 1 lipiec 2014 19:33      [zgłoszenie naruszenia]

Pozakladajcie sobie sami firmy, zatrudniajcie ludzi na etaty za brytyjskie stawki i zdychajcie z glodu w imie aktu filantropii.
Dokładnie. Niesamowity ból dvpki, a ty Rinokot świetnie byś się nadawał do tej roboty.

Sweet69
 Wysłana - 2 lipiec 2014 13:06      [zgłoszenie naruszenia]

Mam znajomego który prowadzi monopola już dobrych 10 lat
i od paru lat nie widzę, żeby kogoś zatrudniał
sam siedzi, na zmianę z zoną, czasami ojciec i syn mu pomagają.
Nie wiem czy to ze względu na minimalizację kosztów czy wały robione przez pracowników.

killahh
 Wysłana - 2 lipiec 2014 13:44      [zgłoszenie naruszenia]

Tez nie czaje czemu cisniecie tak typa.

Przeciez on sie tylko pyta o forme zatrudnienia. Chce dac minimalna to niech da, jego sprawa czy ludzie i jacy ludzie sie do tej roboty znajda.

stówa - wydaję ją jakbym spluwał

Rinokot
 Wysłana - 2 lipiec 2014 15:28      [zgłoszenie naruszenia]

seba - jakoś mi się ładnie twoja wypowiedź z walącym gruche murzynem z twojego avatara dobrze składa :]
Temat lepiej zamknij, a nie onanizuj się na ekran.

To nie grucha tylko grejpfrut. Oślepłeś od tego spirytusu co go spod lady chcesz sprzedawać?

Jedyny znawca filmowy na forum.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sklep monopolowy 24h - koszty zatrudnienia pracownika

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8