Autor |
"Sklep monopolowy 24h - koszty zatrudnienia pracownika" |
|
marian1970
|
|
pozostaje umowa zlecenie-
ale ponieważ chcesz minimalizować koszty
a nie wyzyskiwać ludzi,szukałbym osób
dla których umowa o pracę jest nieistotna:
studenci,rencistki,ludzie na zasiłkach.
|
 |
|
|
Andrzey
|
|
Czy praca w budce z alkoholem to naprawdę aż tak bardzo wymagająca i odpowiedzialna posada, że wymaga wysokich wynagrodzeń?
Na pewno stresująca, stój sobie w nocy i użeraj się z nayebanymi patolami i żulami, ryzyko kradzieży, wpiehdolu i zastraszanie
Dlatego jesli chcesz zatrudnić chudego studenciaka - powodzonka, bo na ochrone na noc podejrzewam szkoda kasy.
Druga sprawa jest taka, że dając takie a nie inne warunki pracownikowi, sam się prosisz o wały, a kumaty gość będzie Cię robił na kilka sposobów i w życiu nie dojdziesz jak.
Dlatego najlepiej stój sam za ladą, a pozwól dorobić małolatom z bliższej/dalszej rodziny
Zmieniony przez - Andrzey w dniu 2014-06-30 19:43:11
|
Rachciach
|
|
Budka z alkoholem sprzedawanym przez okienko. Nie potrzebujesz sie spinac bo widzisz tylko reke ktora podaje ci pieniadże, za ktora dajesz mu siatke z produktami. Jezeli jest problem, wciskasz guzik i interwencja podjezdza za 5min i ogarnia sytuacje.
3 strony watku pierdzielenia, wyrzucania zali i obrzucania mnie blotem bo chce dac komus dorobic dobrowolnie. Pozakladajcie sobie sami firmy, zatrudniajcie ludzi na etaty za brytyjskie stawki i zdychajcie z glodu w imie aktu filantropii. Mam juz dosyc tej dyskusji. Wszyscy krzycza jak nienormalni. Z ludzmi na ulicy tez tak rozmawiacie? - Przepraszam ktora godzina? -a ch** cie to obchodzi szczurze jeden, spieszy ci sie gdzies ku**a?!
W nosie mam wasze bezuzyteczne rady a admina prosze po raz ktorys o usuniecie tego bezuzytecznego tematu. |
 |
|
|
Skarbowy
|
|
Temat na czasie więc zostaje.
|
|
Rachciach
|
|
To przydalaby mu sie jakas moderacja. |
 |
|
|
Lynn66666
|
|
ale właściwie wszystko co chciałeś wiedzieć zostało już napisane więc po co ta dalsza napinka
a tu na forum mamy lekkie uczulenie na absurdy na polskim rynku pracy więc się nie dziw, że niektórzy ostro zareagowali
|
|
kondzik123
|
|
Pozakladajcie sobie sami firmy, zatrudniajcie ludzi na etaty za brytyjskie stawki i zdychajcie z glodu w imie aktu filantropii.
Dokładnie. Niesamowity ból dvpki, a ty Rinokot świetnie byś się nadawał do tej roboty. |
 |
|
|
Sweet69
|
|
Mam znajomego który prowadzi monopola już dobrych 10 lat
i od paru lat nie widzę, żeby kogoś zatrudniał
sam siedzi, na zmianę z zoną, czasami ojciec i syn mu pomagają.
Nie wiem czy to ze względu na minimalizację kosztów czy wały robione przez pracowników. |
 |
|
|
killahh
|
|
Tez nie czaje czemu cisniecie tak typa.
Przeciez on sie tylko pyta o forme zatrudnienia. Chce dac minimalna to niech da, jego sprawa czy ludzie i jacy ludzie sie do tej roboty znajda.
|
Rinokot
|
|
seba - jakoś mi się ładnie twoja wypowiedź z walącym gruche murzynem z twojego avatara dobrze składa :]
Temat lepiej zamknij, a nie onanizuj się na ekran.
To nie grucha tylko grejpfrut. Oślepłeś od tego spirytusu co go spod lady chcesz sprzedawać?