FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 15002 razy ¬

ROZRYWKA | Praca
Sklep monopolowy 24h - koszty zatrudnienia pracownika 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sklep monopolowy 24h - koszty zatrudnienia pracownika"   

Rachciach
 Wysłana - 3 lipiec 2014 11:40      [zgłoszenie naruszenia]

Nigdzie nie padło stwierdzenie zatrudniania kogokolwiek na umowę o dzieło. Powtórzę - CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM i przestań się rzucać bo robisz to już na siłę.

Sweet69
 Wysłana - 3 lipiec 2014 11:44      [zgłoszenie naruszenia]

"Nadal oczekuje na opinie, jaka kwota wynagrodzenia dla pracownika sklepu monopolowego jest odpowiednia"

odpowiednia kwota to taka, która pozwala godnie zyc
postaw się w roli pracownika, znając lokalne koszty utrzymania sam sobie odpowiedz na to pytanie.
Osobiście Ci powiem, że oferta jest hvjowa, praca tylko na 6h dziennie, dni, nocki, świątki, piątki, obstawiam, że nie da się w grafiku ułożyć tak, żeby było 2 dni wolnego w tygodniu, siedzenie w budce (wc?/upał?/mróz?), użeranie się z nayebanymi gośćmi, tudzież grupkami agresywnej młodzieży.

Sweet69
 Wysłana - 3 lipiec 2014 11:51      [zgłoszenie naruszenia]

poza tym kwestia rozliczania, 4xdziennie zmienia ci się pracownik, wypadałoby zrobić raport z kasy i policzyć czy sie zgadza. Będziesz tam 4x dziennie? A jak ci ktoś nie przyjdzie? Bedziesz jednego prosił, żeby został dłużej a drugiego, żeby przyszedł wcześniej? A urlopy?

INSOMNIA
 Wysłana - 3 lipiec 2014 11:51      [zgłoszenie naruszenia]

Czy jestes opozniony intelektualnie?

Cytuje z pierwszej strony:

3. Jaka jest najkorzystniejsza forma umowy do zawarcia z takim pracownikiem? Czy umowa o dzieło to dobre rozwiązanie i wchodzi w grę?

Sweet69
 Wysłana - 3 lipiec 2014 11:57      [zgłoszenie naruszenia]

kwestia brakującego towaru
jak sprawdzisz kto cię kantuje?
odpowiedzialność zbiorowa? Kamera?
Pod koniec miesiąca moze się okazać, ze brakuje 50 butelek alkoholu i co?
A zatrudniasz powiedzmy 6 osób

Praca w świąta, nocki? Więcej płatna?

marian1970
 Wysłana - 3 lipiec 2014 12:58      [zgłoszenie naruszenia]

"Nadal oczekuje na opinie, jaka kwota wynagrodzenia dla pracownika sklepu monopolowego jest odpowiednia."

koleżka ma babeczkę(pracuje również on i żona),która
pracuje ok.200h (zatrudniona na etat).
płaci 1800,00
Łódż
czyli Wawa?

Rachciach
 Wysłana - 3 lipiec 2014 20:07      [zgłoszenie naruszenia]

Marian - i pięknie. Tak też myślałem. Rozmawiałem z dwoma chłopakami co w spożywczakach pracują (wwa). Przez ponad rok na zleceniu za 1,600 na rękę, po roku podwyżka do 1,800 + etat.

Może co poniektórych tutaj życie rozpieszcza, ale ja myślę, że wiele osób byłoby bardzo zadowolonych z takiej opcji.

Sweet69 - Kamera na zewnątrz, żeby ewentualny awanturnik wiedział, że wielki brat patrzy i kamerka wewnątrz z dwóch względów - antywał i dodatkowe zabezpieczenie, jakby ktoś chciał do budki wtargnąć, zanim interwencja dotrze. Sam kiedyś pracowałem w takim barze, gdzie szef zamontował sobie kamerę nad barem, żeby mieć oko na pracowników. Jako że nie miałem nic na sumieniu, nie miałem nic przeciwko temu.
Każdy pracownik oddaje swoje stanowisko kolejnemu, robiąc podsumowanie kasy. Reszta procedury jest wiadoma.

Thomy20
 Wysłana - 3 lipiec 2014 20:24      [zgłoszenie naruszenia]

Praca za najniższą krajową to jest włśnie kapitalista który chce się szybko dorobić dymając innych ciekawe czy ktoś ci przyjdzie pracować za najniższą krajową może na jakimś totalnym zadupiu gdzie nie ma pracy byś znalazł ale nie w Warszawie bo w Warszawie za najniższą krajową nawet czynszu nie opłaci nie mówiąc już o jedzeniu ciuchach itp.

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

Trique
 Wysłana - 3 lipiec 2014 20:46      [zgłoszenie naruszenia]

Thoomy jak się nie ma co do garnka włożyć to i za mniej się idzie.

Nowy samochod, to nim sąsiad jedzie.
Widzę zatem że chvjowi się wiedzie.

Thomy20
 Wysłana - 4 lipiec 2014 05:10      [zgłoszenie naruszenia]

A potem nieuczciwi pracodawcy wykorzystują kogoś cieżką sytuację finansową i szukają murzynów do pracy za grosze.

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sklep monopolowy 24h - koszty zatrudnienia pracownika

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8