Autor |
"Skuteczność Patentex Oval" |
|
Dydzio
|
|
słowianka <--- dla chcącego nic trudnego
|
słowianka
|
|
nooo tak Dydzio, masz racje, to co probujesz? .opisz pozniej sposob, w jaki to zrobiles, mysle, ze to bedzie interesujace , Kacperson ==> nie sadze, ze mozna to porownac z calcium C, chyba o wiele gorzej, no i cieknie...dobra fuuu, nie chce sobie nawet przypomniac
|
Ana1605
|
|
czesc :) skoro mowicie ze ten patentex jest taki do d... to mam takie pytanko... znacie może jakies pigulki antykoncepcyjne ktore mozna zarzyć jednorazowo?? boję się ze sama gumka może nie wystarczyć...
|
Dydzio
|
|
Taa, jednorazowo to masz Postinor Duo...
[http://www.antykoncepcja.isf.pl/przypadek.php]
Zmieniony przez - Dydzio w dniu 2007-07-12 20:11:11
|
mmaassoonn
|
|
Sama gumka zastosowana zgodnie z przeznaczeniem i tylko do jednego stosunku zdecydowanie wystarczy. Jest bezpiecznym i sprawdzonym środkiem antykoncepcji. |
Ekspert -
 |
|
|
six-echo
|
|
O boże, dziewczyno!
"czesc :) skoro mowicie ze ten patentex jest taki do d... to mam takie pytanko... znacie może jakies pigulki antykoncepcyjne ktore mozna zarzyć jednorazowo?? boję się ze sama gumka może nie wystarczyć... "
Pigulki antykoncepcyjne to nie cukierki!
To robi ogromne zmiany w organizmie, bo to HORMON!!
Na jeden cykl tego sie nie bierze, a co dopiero na jeden dzien? :/
Chcesz sobie zjechac cala gospodarke hormonalna a potem latac po lekarzach z torbielami jajnikow, mega tradzikiem, wypadajacymi wlosami garsciami badz owlosieniem jak "prawie malpa"? Gratuluje :)
Pomysl troche.
Jesli chcesz sie kochac, to poprostu pojdz do lekarza, niech zrobi badania i przepisze odpowiednie tabletki dla Ciebie. Jesli dobierze odpowiednie, mozesz je spokojnie brac...
Pamietaj, ze antykoncepcja hormonalna to nie cukierki.
Radze Ci szklanke wody zamiast ;)
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
|
|
mmaassoonn
|
|
Matka mi swojego czasu powiedziala ze o pantentexie krązyla swojego czasu taka opinia - pieknie sie pieni, pieknie pachnie i pieknie sie po nim zachodzi w ciążę  |
Ekspert -
 |
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
|