Mam wielką prośbę.
Będę się przeprowadzać poza miasto w którym mieszkam na jakieś odludzie i pomyślałam o kupnie skutera a najlepiej motora .
Jedynym ograniczeniem jest niestety tutaj mój wiek. Mam 15 lat. Więc wiem że mogę kupić do 50cm3. Zależy mi też na wyglądzie tego skutera i licze na waszą pomoc. Cena tu nie gra roli . Potrzebuje pomocy bo nie mam pojęcia o skuterach i motorach, bo wiem że wiek bardzo utrudnia poszukiwania.
Z góry dziękuje.
Ola
Zmieniony przez - alexx9990 w dniu 2010-05-23 19:35:44
yamaha aerox, a jak Ci zależy na wyglądzie to popatrz na allegro, wklej które ci się podobają, a my pomożemy ci wybrać najlepszy.
z tanich każdy chińczyk
z motocykli to wiadomo: wysoka półka honda/suzuki/kawasaki/yamaha
"troszkę" niżej Romet
no i również mnóstwo chińczyków
Sam jeżdżę teraz chińczykiem 50 cm3 i nie narzekam, oczywiście stunt, czy sportowa jazda odpadają w przypadku takiego sprzętu, ale na dojazdy jak najbardziej, po zdjęciu blokad 80 km/h na pewno poleci prawie każdy, miałem Aeroxa śmigał ponad setkę, ale tam to chyba był cylinder wymieniany zdaje mi się (to było z 10 lat temu ;p)
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.