Autor |
"Slyszal ktoś o RMSU ?" |
|
aleks1982
|
|
Wysłana - 14 listopad 2007 01:12 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Mam kolege który właśnie wrócił z wymiany z Moskwy. Był tam na treningu RMSU. Z tego co mi opowiadał to jest to na temat samorozwoju i uwodzenia. Nigdy nie wierzyłem w takie rzeczy, ale jak zobaczyłem jak bardzo on się zmienił to wręcz zdębiałem. Wcześniej byliśmy kumplami z podwórka, ja raz miałem dziewczynę, a on praktycznie nigdy. 7 miesięcy temu pojechał na wymianę na uniwerek w Moskwie i tyle czasu się nie widzieliśmy.
Wrócił miesiąc temu. Powiedział mi, że był tam na treningu RMSU i że to jest wspaniała sprawa. Z początku też mu nie wierzyłem, aż w ostatni weekend skoczyliśmy do klubu. Tak jak wcześniej zawsze staliśmy razem przy barze, teraz stałem tam tylko ja. Dziewczyny się poprostu do niego lepiły ! Same prosiły go do tańca !
Wogle co o tym sądzicie ?
Czy ktoś wie czy coś takiego będzie organizowane w Polsce? Niestety z rosyjskich stron nic nie rozumiem, bo tego języka nie znam.
Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc.
| |
|
 |
|
|
Mistmare
|
|
Super metoda, sam jej dokładnie nie znam ale słyszałem o niej same dobre rzeczy. Ostatnio było kilku jej twórców na jakimś zjeździe podrywaczy w polsce
EDIT: widze że dałeś podobny temat do uwo, nie wiem dlaczego ale pachnie mi to kryptoreklamą
Zmieniony przez - Mistmare w dniu 2007-11-14 01:35:04 |
 |
|
|
rafee
|
|
 |
|
|
autor.
|
|
ja tez cos o tym slyszalem dobra sprawa mozna sie doksztalcic zawsze , ale zeby calkowicie sie zmienic nie sadze. Samemu kolego prubuj roznych metod podrywu jest ich niezliczona ilosc |
 |
|
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
jasne, same lepily sie do niego, a juz myslalem, ze ta technika to ewentualna technika uwodzenia, gdzie on jest strona aktywna, czyli uwodzi.
a w ogole, to zaraz pewnie dasz nam link do jakiejs szkoly w Polsce, ktora znalazles.
odpusc sobie ziom,
Ekspert -
 |
|
|
aleks1982
|
|
Witam
1. Tak dałem podobny temat na uwo, bo w ich bazie nie mogłem znaleść niczego o tym treningu. Mistmare wiesz o tym coś więcej ? Do tej pory wiem tyle ze jacys ludzie z tego byli na POSU ?
2.Autor.: Dzieki za posta. Generalnie staram się trochę ogarnąć temat. Faktycznie systemów jest dużo i treningi są zazwyczaj po dość kosmicznych jak dla mnie cenach. Co byś polecał?
3. Regggie: No fajnie, a może napiszesz coś konkretnego, bo opieprzyć to każdy potrafi. Ja wiem co w klubie widziałem i tyle. Panny się same kleiły. Pisząc kleiły mam na myśli podchodziły i zagadywały, a nie ciągneły do łóżka, chociaż do ciebie wnioskując z wypowiedzi nawet nie podchodzą i nie masz na to za bardzo perspektyw. |
 |
|
|
rafee
|
|
Byl tu nie dawno taki zaczesany na boczek w okularkach erotoman gawedziarz, ktory dosc nachalnie probowal rozkrecic swoj ***ibiznes.
Pisalem o tym juz 2 lata temu, ale sie powtorze.
Do tego nie potrzeba kursów tańca i różanca. Wystarczy z kobietami rozmawiac, sluchac i rozumiec co do ciebie mowia. Z czasem bedzie sie wylapywac te bodzce ktore pokazuja czy kobieta jest zainteresowana czy nie.
PS. Kazdy pewny siebie facet jest dla kobiety interesujacy
|
|
RozkosiQ
|
|
|
|
zcytom158
|
|
|