Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź Witam inso-szwagrów, Jak w temacie, co możecie polecić w budżecie 2-3k PLN? Warto myslec nad jablkiem 7 lub 7plus?
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
Witam inso-szwagrów, Jak w temacie, co możecie polecić w budżecie 2-3k PLN? Warto myslec nad jablkiem 7 lub 7plus?
7 Plus jak najbardziej, Galaxy S7, możesz jeszcze poczekać na LG G6 _______________________________ 20.05.2006 - 01.04.2019 [*]
Axon 7, mate 9, oneplus 3t... Zależy czego oczekujesz od smartfona _______________________________ Chodźmy chodził ciemną doliną zła się nie ulęknę
ja polecam galaxy
Ogladalem dzis 7 i 7plus 7plus zdecydowanie za duzy jak dla mnie Na ta chwile jestem za 7ka
ja bym brał galaxy siódemkę, niekoniecznie w wersji edge
Mam Sony Xperie XZ i polecam. _______________________________ "Musimy opuścić podziemia"
weź ajfona 7kę i będziesz zadowolony.
Albo weź iPhone'a 7 Plus. W rankingu jest najwydajniejszym telefonem (nawet lepszy niż mój Sony), więc ja bym się specjalnie nie zastanawiał - [http://www.strefa-zakupowa.pl/rankingi/sprzet-telefoniczny/smartfon/] Chyba, że iOS ci nie podchodzi ... Zmieniony przez - Dziunk w dniu 2017-04-15 15:09:13 _______________________________ "Musimy opuścić podziemia"