Autor |
"Soczewki kontaktowe" |
|
Ester
|
|
w sumie od 7 roku zycia nosze okulary. co jakis czas moja wada mi sie pogłębiała (zaczynałam od -0,5 a obecnie doszłam do -4,25). od ponad pół roku przezuciałam sie na soczewki. W salonie Vision Express zrobiono mi badanie i dobrano odpowiednie soczewki (używam B&L pure Vision). Kupuje 3 a 4 dostaje gratis - koszt 80 zł. sa to soczewki jednomiesieczne do noszenia zarówno w dzień i w nocy. Początkowo zdejmowałam je raz na ok tydzien, ale od czasu małej infekcji zdejmuje je prawie co noc. Sa bardzo wygodne, nie daja uczucia "suchości".
|
nupel
|
lachoniator
|
|
|
|
vogue
|
|
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
|
|
welder
|
|
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
|
|
Ester
|
|
|
|
hulk997
|
|
Nie przeczytałem całego tematu, ale chciałbym spytać, czy są takie soczewki, które są białe, tzn po otwarciu oka wygląda się jak ślepy? Bez źrenicy. |
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
są ale trudno znalesc
Specjalista -
 |
|
|
hulk997
|
|
macie jakies zdjęcia z różnymi soczewkami na oczach (te na pierwszych stronach mi nei działają). Szczególnie chodzi mi o takie odstraszające, jak ślepe lub typu szatan itp (kozackie) |
 |
|