ja nosze soczewki ze 2 lata i nikt ze znajomych sie nie kapnal, dopiero jak powiedzialem ze mam to polecialy txt typu "nie nie gadaj, niby jak, i blablkabla" wyjatkiem były ze 2 inne osob ktore tez nosza soczewki, zczaiły to wlasnie po tym paseczku ;)
pozdro
A jak to sie przedstawia cenowo. Bo mamuska mi powiedziala ze 60zl na miesiac to za drogo(40zl soczewki i 20 plyn). a widzialem w Waszych linkach ze na allegro chodzą po 12zl wiec juz nie wiem - to chyba są jakies g... Jelsi sie myle to mnie poprawcie
You've got to hear the masses sing with pride
Kup sobie focus dailes (najlepsze moim zdaniem) zakldasz rano-wyrzucasz wieczorem... Tyle ze dosc drogo wychodzi ale bez plynow i ******lenia.
oraz
nie widac ze ktos nosi soczewki nawet z bliska. A juz napewno nie widac jak nosisz focus dailes bo one sa biale a nie niebieskie
jak nie chcesz dziennych soczewek to kup sobie takie 3 miesieczne - tez sa spoko tyle ze musisz o nie dbac - czyli wkladac do pojemniczka zalewac woda itd. No ale to chyba nie problem.
Sa tez soczewki ktore mozesz nosic non stop (night&day) dobre jak gdzies wyjezdzasz na wakacje/wycieczke. Mozesz spokojnie caly miesiac je nosic bez zdejmowania
ale na poczatek radze kupic dailisy albo 3miesieczne zeby sie oko przyzwyczailo
na poczatku bedzisz mial troche problemow zeby zalozyc a szczegolnie zeby wyjac soczewke z oka bo powieka bedzie ci sie sama zamykac
ale po pewnym czasie wsie przyzwyczai i bez problemu bedziesz mogl sobie 'mietosic' w oku
potrzebujesz grafika ? student architektury podejmie zlecenia jako freelancer