Autor |
"Soczewki kontaktowe" |
|
kiekie
|
|
Dzisiaj zakupilem soczewki. Wade mam 1.75 ale po badaniu w vision express lekarz zalecil mi soczewki 1.25 . Zakupilem jednodniowe i spisuja sie narazie naprawde super! po kilku latach noszenia okularow cuzje teraz wielka ulge.... nic mi nie wisi na nosie , nic sie nie zsuwa.. niczego nie musze czyscic :) Ogolnie mowiac czuje sie tak jakbym nie mial wady wzroku :) polecam. koszt to okolo 70 zl |
 |
|
|
iwonka_87
|
|
jaka firma ?
|
|
kiekie
|
|
|
|
kapdevilla
|
|
czy jak dotychczas miałem średnice 14,2 a tera bym miał 13,8, to ma to duze znaczenie?
i co to jest ten promień krzywizny? gdybym zmienił z 8,5 na 8,6, to co?
|
|
hpiotrekh
|
|
ja przez przypadek kupilem o 0,1 wiekszy, ale czy to duzo zmienilo to nie wiem bo zmienilem w ogole soczewki na inna firme, mialem air optix i byly super, teraz mam 3 miesieczne Bausch & Lomb i niby ok, ale jakos tak gorzej niz w tamtych. |
 |
|
|
milomar
|
milosh
|
|
ile kosztuje laserowe usunięcie wady wzroku ?
 |
|
|
pan tiktak
|
|
znajomy niedawno robil w poznaniu, 4,7k za pare oczu |
Znawca -
 |
|
|
Kokobann
|
F.W.I.
|
|
odswiezam
jakie krople do oczu polecacie , ktore mozna wkraplac podczas zalozonych soczewek?
|
|
neewbie
|
|
używam opti-free i jestem zadowolony
często wkraplam bezpośrednio w oczy
 |
|
|
xxBARANxx
|
|
ja mam astygmatyzm i okulisci wszyscy mi mówią że nie ma opcji.. nie moge miec soczewek kontaktowych...  |
Specjalista -
 |
|