Autor |
"Spalona akcja czy walczyc?" |
|
macpryw
|
|
Wysłana - 12 marzec 2006 17:55 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
jak myslicie bo sam juz nie wiem.Sytuacja wyglada tak na gronie napisala mi fajna panna 3 lata mlodsza ktora pare razy widzialem na silowni i zaczelismy sobie na gg gadac.Pare razy pogadalismy ona mowi ze taki fajny jestem itp ciagle sama pisala widac ze jej zalezalo.I tak jej najlepsza przyjaciolke tak jakby znalem troche lepiej i wiedziaalem ze jej sie starsznie podobam.I umówilismy sie w piatek na impreze.ja z bratem i kolezga a ona wziela ta panne co ja sie jej tak podobalem.Wogole ta jej kolezanak mi sie nie podoba i nic z nia nie chce ale ta pierwsza to inna sparwaa ,zajsbista dupa i chcialbym dalej cos wiecej.Tylko ze sie upilem i przelizalem sie z ta jej koleznaka najlpesza a pozniej jeszcze podobno sex w toalecie proponowalem9ja tego nie pamietam ).I wyszlo tak ze teraz ta co chcaielm z nia swirowac jest jakby obraozna ale juz sama zaczyna znowu na gg pisac ale widac ze troche ja to dotknelo.I ona mowi ze musze przeproscic ta jej koleznake bo starsznie ja zranielem bo chcailem ja wykorzystac a ona niby myslala ze cos bedzie.
Chce kupic kwiaty i jutro isc przeprosici ta jej koleznake ale tylko po to zeby tamta mi wybaczyla.Choc ona pisala juz ze nie bede dla niej nigdy tym kim myslala ze bede ale to w sumie takie babaskie gadanie jest.
co o tym mysliscie walczyc czy odpuscic wogole???
 |
|
|
emate
|
|
kwiaty i na kolanach do częstochowy :D
|
|
Kubaa21
|
|
woww ladnie zaszalales nieodpuszczaj, zranilo ja to napewno strasznie, ale skoro sie odzywa to mysle ze jej przejdzie z czasem, ale tam w glebi to bedzie pamietala powodzenia |
 |
|
|
shnosnas
|
|
"a pozniej jeszcze podobno sex w toalecie"
chłopaku, po co dzielić się na forum swoimi prywatnymi marzeniami dotyczącymi wyglądu imprez?
|
|
tommy82
|
|
ja bym skoczyl po draże o smaku kokosowym do biedronki...
|
sylver84
|
|
jak dobrze ze biedronka jest tak blisko  |
 |
|
|
krytykant
|
|
mimo swego stosunku do kobiet to kup te kwiaty i łądnie przeproś, umów się z tą co ci się podoba i wtrąć delikatnie, że byłeś pijany, nie kontrolowaleś się i dla niej przestaniesz pić, bo nie wyobrażasz sobie takiej sytuacji w przyszłosci
a jak zacznie świrować to ***ać k.u.r.w.e i w trase
Zmieniony przez - krytykant w dniu 2006-03-12 18:53:50
|
|
krytykant
|
| Wysłana - 12 marzec 2006 18:55 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Duralas
|
|
Tylko ze sie upilem i przelizalem sie z ta jej koleznaka najlpesza a pozniej jeszcze podobno sex w toalecie proponowalem9ja tego nie pamietam
tylko ogratulowac..
sprobuj moze wypali z tymi kwiatami
ale jak byl bym ta laska
byl bys spalony u mnie..
Btw fajne niunie sa na tym gronie
?
|
|
rafee
|
|
jak maja byc nie szczere to sobie daruj