Autor |
"SpamPost 18 - Możesz siedzieć na budowie, obsługiwać betoniarkę..." |
|
WojTAS7
|
|
****a, właśnie miałem o tym pisać
W radiu słyszałem. Podobno dzisiaj wieczorem może być oficjalna informacja o zmianie nazwiska. |
Specjalista -
 |
|
|
WojTAS7
|
|
|
|
Pippo
|
|
Oby tylko nie Wawka...Gdańsk!
 |
|
|
WojTAS7
|
|
Okaże się pewnie niebawem.
Są głosy, że UFC może nie być w stanie zapełnić Ergo Areny. Nie wiadomo jakie ceny biletów miałyby być. Musieliby jeszcze zakontraktować kilku ROZPOZNAWALNYCH Polaków, bo inaczej to może się nie udać finansowo. |
Specjalista -
 |
|
|
Pippo
|
|
Mają już dwóch Polaków w swoich szeregach, dołożą jeszcze kogoś z MMA Attack oraz wrzucą na główną kartę jakiś dobry pojedynek i mają pełną Ergo Arenę. Ja bynajmniej będę tam bankowo A widząc reakcję wśród znajomych, to nie tylko ja tam mam zamiar ruszyć, więc w kraju 38-milionowym na luzie zapełnią Ergo Arenę.
 |
|
|
Malacath
|
|
kto nie widział polecam obejrzeć walkę Maia v Story. Na chwilę przed poddaniem włosy mi się zjeżyły jak było zbliżenie na Story'ego.
I odpuściłem sobie oglądanie pawtórek zakończenia tej walki.
pzdr.
Zmieniony przez - Malacath w dniu 2013-08-20 20:26:04
|
borsukje
|
|
Wojtas
ile będzie trwała cała nowa edycja pojedynków? |
Znawca -
 |
|
|
Pippo
|
|
Zależy od ilości osób, które się zgłoszą, jeśli będzie 10, to do następnego lata powalczycie, jeśli mniej, to zabawa skończy się szybciej.
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
|
|
Malacath
|
|
Co do UFC w Polsce to chyba większym problemem niż zapełnienie hali byłoby znalezienie przez UFC odpowieniego partnera wśród stacji telewizyjnych, które wzięly by na siebie ciężar wypromowania takiej gali i samej marki UFC.
UFC do Atlas Areny
pzdr.
Zmieniony przez - Malacath w dniu 2013-08-20 20:58:21