Autor |
"SpamPost 18 - Możesz siedzieć na budowie, obsługiwać betoniarkę..." |
|
maciej8222
|
|
Rogs zrób na wrzesień dużą rozpiskę typera bokserskiego bo jest w czym wybierać i myśle że na tym skończymy
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Pippo - siostra mieszka w stolicy, więc przy okazji bym ją odwiedził.
Na MMAA4 prawdopodobnie będę.
KSW jest niewiadomą - pierwotnie nie chciałem jechać, bo myślałem, że nie będę w stanie, jednak plany się z***ały i chętnie bym pojechał. Kumpel ma bilet i się waha - jeśli on odpadnie, to będę
Co do UFC w Polsce. Oni w c***u mają, czy zapełnią trybuny Dla nich czynnikiem głównym jest popularyzacja organizacji i chęć zarobku na subskrypcjach, tak mi się wydaje.
 |
|
|
WojTAS7
|
|
Maria Sharapova has withdrawn from the US Open Tennis Championships due to right shoulder bursitis.
Get better Maria
źródło: profil WTA na facebooku
 |
Specjalista -
 |
|
|
borsukje
|
|
|
|
Pippo
|
|
|
|
Rogs199
|
|
Maciej priv  |
 |
|
|
maciej8222
|
|
Ok
|
Rogs199
|
|
Wojtas jeśli chodzi o twoją propozycję z typera, to dla mnie jest to najlepsza opcja na uczciwe głosowanie, tak więc jeśli tylko maciej nie widzi problemu w tej kwestii to śmiało można z tego skorzystać. I IMO wszyscy powinni oddać typy na priv, żeby czasem ktoś z tej trójki także nie kopiował od kogoś innego. |
 |
|
|
WojTAS7
|
|
|
|
maciej8222
|
|
Szczerze to sam chciałem już pisać do Rogsa, aby ostatnie typy wysłać mu privem, aby jeszcze coś powalczyć, ale wasza propozycja jest jeszcze lepsza, aby każdy wysłał priva z swoimi typami do Rogsa z wyżej wymienionych powodów.
Tak, więc zgadzam się
Albo do Wojtasa gdyż nie bierze udziału w typowaniu i jest osobą neutralną
Zmieniony przez - maciej8222 w dniu 2013-08-22 23:13:35