benson ostatni raz zakoñczy³ walkê przez tko 4 lata temu,tak¿e co¶ takiego dzisiaj chyba nie wchodzi w grê.Obstawiam,¿e jednak bêdzie dec.
jest co¶ takiego jak prze³amanie serii. Czê¶ciej ostatnio upatrujê przerwania czego¶, ni¿ podtrzymania. wiadomo, ciê¿ko by³oby przypuszczaæ, ¿e jak taka dajmy na to Malaga czy inny s³aby klub, jest gwa³cony od X lat przez Barcê/Real, to ¿e w koñcu z nimi wygraj±. Ale jak poziom sportowy jest zbli¿ony...
jakby main card by³ ko³o 1-2 to bym obejrza³ i na luzie siê jeszcze wyspa³,ale godzina 4(nie wiem czy to jeszcze w nocy,czy ju¿ nad ranem to jest gwarancja,¿e na drugi dzieñ bêdzie zamu³a,tak¿e odpuszczam.Zreszt± jeszcze nigdy nie po¶wiêci³em nocki dla ufc,mo¿e jak bêdzie Piotrek Halmann walczy³ to co¶ siê pomy¶li
ostatnio tez nastawilem budzik na 3 zeby Aliego obejrzec, ostatecznie w****ilem sie tylko,wylaczylem budzik i o 9 o****alem na OS
ciezko bedzie, brazol to nie taki ogór,jeszcze walka na jego podworku
Je¶li Henderson ma wygraæ przed czasem, to przez jak±¶ gilotynê. KO ani TKO siê absolutnie nie spodziewam. Je¶li kto¶ ma kogo¶ koñczyæ, to bêdzie to Pettis koñcz±cy Bena. Dziwi mnie, ¿e z takim przekonanie stawiacie na aktualnego mistrza. Im d³u¿ej my¶lê, tym bardziej wydaje mi siê, ¿e zobaczymy jaki¶ nokaut i nowego mistrza
Vera jest du¿o bardziej u³o¿onym technicznie zawodnikiem, ni¿ Rothwell. Wg mnie powinien wygraæ.
nie do¶æ,¿e debiut,to jeszcze w brazyli i to z brazylijczykiem.¦rednio to widzê,no ale w perspektywie tego ufc w polsce i tak pewnie Piotrek bêdzie mia³ pewien kredyt zaufania i je¶li nie bêdzie w swoich walkach wygl±da³ jako¶ bardzo s³abo,to powinni go conajmniej do czasu tego ufc w pl trzymaæ w swoich szeregach.Tak mi siê wydaje.
Raczej to Mir ju¿ wrak. Aczkolwiek na wa¿eniu bardzo dobrze wygl±da³. IMO kurs na Mira przesadzony jest.