Autor |
"SpamPost 18 - Mo¿esz siedzieæ na budowie, obs³ugiwaæ betoniarkê..." |
|
WojTAS7
|
|
Nie mogê uwierzyæ w to co siê sta³o...
Benson niepoddawalny od 2007, z czarnym pasem BJJ, przegrywa od balachy Pettisa
Szok ****a. Ciekawe co dalej (oponenci dla nich). |
Specjalista -
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
|
|
WojTAS7
|
|
|
|
Pippo
|
|
a co napiszesz o Kvitovej? Wo¼niacka to od kiedy nadziewana jest na bolca jakiego¶ golfisty, to prezentuje siê przeciêtnie
 |
|
|
WojTAS7
|
|
No tak, Rory McIlroy roz*******i³ jej karierê. Nie mam nawet w±tpliwo¶ci. Lubiê Karolinkê za jej osobowo¶æ, zawsze jej kibicowa³em, ale przyznam - styl tenisa niemi³y dla oka.
Kvitov± siê nie interesujê to nie wiem jak wygl±da u niej forma. Ona jest strasznie nieregularna. Ale my¶lê, ¿e mimo wszystko nie toczy siê tak z równi pochy³ej jak Wozniacki. |
Specjalista -
 |
|
|
polius
|
|
Wojtas czemu Raonic dzis? |
 |
|
|
Malacath
|
|
Pawe³ S³owiñski rywalem Ró¿ala na KSW 24
Za***i¶cie, czas wypromowaæ nowego zawodnika, a Ró¿al siê dobrze do tego nadaje, ¿eby wypromowaæ na nim S³owiñskiego. Szczególnie, ¿e zanosi siê na widowiskowe rozstrzygniêcie w tej walce.
pzdr.
|
WojTAS7
|
|
Polius, nie mam jakiego¶ szczególnego uzasadnienia.
Raonic rok temu o*******i³ Gasqueta, my¶lê, ¿e dzisiaj mo¿e to powtórzyæ. Poza tym mimo wszystko kondycyjnie Kanadyjczyk > Francuz.
Wiadomo jak to jest z drewnianymi serwismanami - serwis wchodzi, s± szybkie koñczenia wymian to rywal siê gotuje . |
Specjalista -
 |
|
|
WojTAS7
|
|
|
|
Malacath
|
|
^ Ja bym w tym meczu dawa³ szanse 50/50. Mam przeczucie, ¿e to mo¿e byæ w koñcu bardzo dobry turniej dla gaske.
Ponadto doszed³em do wniosku, ¿e 1,61 (bet365) na koñcowy tryumf Juve w lidze to lokata znacznie lepsza ni¿ te typu Williams wygra AO/Roland Garros/Wimbledon/UO.
Pó¼niej napisze krótk± analizê na ten temat, a na razie tylko powiem, ¿e nie widzê ¿adnej mo¿³iwo¶ci zdobycia tytu³u przez Napoli czy Milan. Inni w ogóle siê nie licz±.