Autor |
"SpamPost 18 - Możesz siedzieć na budowie, obsługiwać betoniarkę..." |
|
Pippo
|
|
Wiedziałem, że Gortat i Lampe to nie są jacyś wymiatacze na swoich pozycjach, ale żeby jakieś anonimowe klocki z Gruzji ich ogrywały jak dzieci...świat się kończy...
Pettis jednak bez konieczności operacji kolana i będzie walczył z Grantem - czyli tak jak powinno być wg mnie.
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2013-09-04 16:51:33
 |
|
|
Malacath
|
|
Zobaczcie sobie na bahu jaki gość obstawił kupon.
7080724 1. FC Kaiserslautern - Energie Cottbus (Resultatwette) 2:2 14.00 02.09.13 20:15 (1:2) 2:2
7131941 Nadal R. - Kohlschreiber P. (Satzwette) 3:1 4.10 03.09.13 01:00 3:1
7131957 Raonic M. - Gasquet R. (Satzwette) 2:3 4.90 03.09.13 00:30 2:3
7131961 Federer R. - Robredo T. (Tipp) 2 10.00 02.09.13 23:40 0:3
7131978 Azarenka V. - Ivanovic A. (Satzwette) 2:1 4.00 03.09.13 17:00 2:1
AKO: 11250,40
pzdr.
Zmieniony przez - Malacath w dniu 2013-09-04 17:03:33
Zmieniony przez - Malacath w dniu 2013-09-04 17:04:15
Zmieniony przez - Malacath w dniu 2013-09-04 17:04:59
|
Rogs199
|
|
Ktoś czytając różne portale nie ttylko sportowe , mogł wziazać wielkie nadzieje z występem Polaków na Eurobaskecie ( byli nawet tacy co przewidywali po cichu medal???!!!!). Balon jak to zwykle bywa w Polskim sporcie był napompowany do granic możliwości i znowu jak to w ostatnim czasie, Polacy zawodzą. Taki blamaż z jedną z najsłabszych ekip na Eurobaskecie.
Czytając teksty typu: W końcu jest trener z pomysłem, charyzmatyczny, ekipa z grana z gwiazdami itd.
Okazał się to wszystko wielkiem klopsem.. |
 |
|
|
maciej8222
|
|
D.Ferrer prze*******ił
|
Pippo
|
|
ale po pięknym meczu, miło było pooglądać porządny tenis na poziomie, a nie łupanka typu Isner vs Kolba
Co do Polaków, to gwiazdy zawiodły, Lampe grający z fochem, Gortat bez dobrych podań forsuje sam grę nawet gdy jest podwajany, Kelati niech lepiej idzie posuwać swoją żonę Polkę, bo wielkie nic zagrał, a Nasi rozgrywający to ogólnie pomyłka...wyszli młodzi w czwartej kwarcie i o niebo lepiej gra wyglądała - ci przynajmniej potrafili trafić kilka trójek i wykorzystać...rzuty wolne...
 |
|
|
Rogs199
|
|
Rysiek w końcu wytrzymał psychicznie w najważniejszych momentach. To że ten gośc potrafi grać i posiada wielkie umiejętności to wiadomo od dawna, zawsze nie wytrzymywała głowa, zobaczymy co z tego będzie , może to jakiś mooment zwrotny??
Polaków muszę objerzeć, żeby ocenić, ale z tego co już poczytałem , to brak pomysłu rozgrywajacych i wszystko na barkach Lampego i Gortata.
Sporo dzisiaj niespodzianek:
Izrael,Turcja,Macedonia,Francja mniejsza Litwini _ Rosjanie w plecy ale ja się spodziewa, że oni nie wyjdą z grupy
Handi + 15 na słabasze ekipy są naprawdę kuszące a kursy spoko. |
 |
|
|
WojTAS7
|
|
Gasquet zrobił drugą 5-setówkę z rzędu i wygrał. No tego to się nie spodziewałem.
Dzięki Pippo za decyzję w pojedynku. |
Specjalista -
 |
|
|
Pippo
|
|
ja tu Francję na live złapałem po kursie 2.20 i cieszyłem gębę, a oni w ostatnich dwóch minutach pozwolili szwabom trafić trzy trójki i było po herbacie...
Co do Polaków, to nie wiem który bardziej mnie wkvrwił, czy forsujący grę Lampe i Gortat, czy rozgrywający z głowami w chmurach...na polskie podwórko to może i oni są dobrzy, ale przychodzi większa impreza i kupę w gaciach mają
Rysiek wyżyłował się na tych dwóch 5-setówkach, Nadal go zniszczy fizycznością swoją, niestety...
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2013-09-04 23:31:18
 |
|
|
WojTAS7
|
|
Panowie chyba coś jest po*******one z tymi kursami na KO Glovera.
Unibet ma 1.75, a betsafe 6.
O c*** tu chodzi? |
Specjalista -
 |
|
|
WojTAS7
|
|
****a, a jeżeli chodzi o win Glovera przez decyzję
unibet - 6.00
betsafe/betsson - 2.10
Oj będą gdzieś zwroty na pewno
Pippo - sprawdzałem po innych bukach. Na nordicbecie jest KO Glovera po 1.72, sub 4.00, dec 6. Wychodziłoby, że kursy z betsafe'a dalej są niepoprawne...
Zmieniony przez - WojTAS7 w dniu 2013-09-05 00:11:35 |
Specjalista -
 |
|