Autor |
"SpamPost 18 - Mo¿esz siedzieæ na budowie, obs³ugiwaæ betoniarkê..." |
|
maciej8222
|
|
Wojtas co¶ siê zepsu³o i obiecany sog leci do ciebie
|
WojTAS7
|
|
|
|
Rogs199
|
|
|
|
Pippo
|
|
Moje statystyki masz w moim temacie...
Co do Eurobasketu, to nie kumam niektórych spotkañ, nie kumam jak Hiszpania mog³a tak± trzodê odje_aæ z Grecj±, zw³aszcza patrz±c po wynikach kwart. Belgia i Ukraina do odstrza³u w Grupie E, Finlandia do odstrza³u w Grupie F. A walka o 1/4 w Grupie F bêdzie kozacka, kilka fajnych zaciêtych spotkañ przed Nami.
Chyba trzeba poczekaæ do 1/4 ¿eby jako¶ móc logiczne wnioski wyci±gn±æ, bo póki co to rosyjska ruletka.
 |
|
|
Rogs199
|
|
Hiszpanie jeden wariant gry : Rubio,Calderon i reszta szybko wjazd i albo do Gasola albo indywidualnie i jak idzie to jest dobrze , jak Gasol zszed³ w po³owie 1 Q za 3 faule to zacze³y sie schody. Poza Gasolem i Claverem ta ekipa nie ma zmienników na pozycjach 4 i 5. Brak³o ich w kluczowych momentach i pora¿ka mimo wszystko zas³u¿ona. No F zdecydowanie siniej obsadzona, mam nadzieje, ¿e zacznie siê granie bez kalkulowania co bêdzie lepsze.. |
 |
|
|
Pippo
|
|
Nie mog³em dzisiaj obejrzeæ tego spotkania, ale przeczyta³em kilka relacji i powtarza siê to, co widzia³em w pierwszej fazie - jest Gasol na parkiecie to ok, nie ma go na parkiecie, to w ryj. S³aba obsada pozycji podkoszowych bêdzie ich kosztowaæ mistrzostwo wed³ug mnie. Jednak zast±piæ P.Gasola i Ibakê nie jest tak ³atwo.
 |
|
|
maciej8222
|
|
|
|
Pippo
|
|
wróci³em na czas z tego co widzê, oby by³o warto zarywaæ noc
 |
|
|
borsukje
|
|
|
|
Rogs199
|
|
Przes±dza z tym Bieberem i tym zacpany raperem. Ogólnie to szykowa³ siê wa³, tylko ¿e Rudy okaza³ siê bardzo s³aby. Floyd deklasuje go¶cia przez 12 rd, a jedn± sêdzina dalej remis 114-114. Inny te¿ daje 4 rd Rudemu, a z ca³ego pojedynku ciê¿ko by by³o znale¼æ 2 dla niego. £adnie musieli posmarowaæ pod sto³em. Ilu jest takich bokserów co tak zostaje zwa³owanych po wygranych walkach ? |
 |
|