Co do walki wieczoru, to pisa³em ju¿ w temacie w dziale "Sport", ¿e to by³o za wcze¶nie dla Meksykanina na tak± walkê, kole¶ przez 12 rund nie istnia³. Gdyby chocia¿ zaistnia³ w 3/4 rundach, to sêdziowie jeszcze wydrukowaliby jego zwyciêstwo, bo widaæ, ¿e byli na to przygotowani ))))))
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2013-09-15 12:01:02
Autork± kontrowersyjnej punktacji jest Cynthia J. Ross, która zawodowe pojedynki sêdziuje od 1992 roku. Nie jest to jednak jej pierwsza wpadka, bowiem przed rokiem wypunktowa³a wygran± Tima Bradleya nad Mannym Pacquiao
Czyli jak widaæ ju¿ jednego znakomitego boksera zrobi³a w chója. Tak jak pisa³ Pippo je¿eli rudy urwa³by z 3-4 rundy to wa³ek by poszed³ stulecia.
Ale je¿eli chodzi o Alvareza to nie skre¶la³bym go ma 23 lata wszystko przed nim. Jest za ma³o do¶wiadczony, aby wygraæ z takim skurczybykiem jak Floyd, który jest profesjonalist±, Jedyna nadzieja na pokonanie Floyda to Manny Pacquiao chod¼ ju¿ te¿ jest spalony psychicznie po ostatniej przegranej. A wracaj±c do Alvareza to zbijanie wagi do umownego limitu 152 da³o o sobie znaæ, presja przed publiczno¶ci± oraz wiele innych czynników. Saul ma na rozk³adzie Mosleya, Trouta w tych walkach by³ super skuteczny, lecz tym razem nie ta liga. To tak jak w wadze ciê¿kiej Adamek jest dobrym bokserem, ale nigdy nie bêdzie lepszy od braci Klitschko , to tak samo mo¿na mówiæ o Floydzie jest on i d³ugo d³ugo nic.
Zmieniony przez - maciej8222 w dniu 2013-09-15 17:31:37
Wczoraj ogl±da³em na OS galê PLMMA. Dzisiaj zobaczy³em sobie w³a¶nie te video, co wrzuci³ klusek. No ****a, coaching pierwsza klasa, có¿ za porady, có¿ za doping ! Podejrzewam, ¿e to jego dziewczyna/¿ona
Tak klusek, Bazelak ci±gle ma w±ty do Pudziana i chce go ubiæ w walce sportowej/pozasportowej
Zmieniony przez - WojTAS7 w dniu 2013-09-15 17:55:53
Pippo no ta pani jest ju¿ znana , ze swoich decyzji. Maciej przytoczy³ jeden z najwa¿niejszych jej wyczynów. Ja nie wiem dlaczego tacy ludzie, którzy ewidetnie s± sprzedani lub nie znaj± siê na boksie (tak pkt to naprawdê trzeba siê nie znaæ)dalej robi± to co robi±. Za to powinna byæ do¿ywotnia dyskwalifkacja do tego jeszcze jakas kara !
Zmieniony przez - Rogs199 w dniu 2013-09-16 13:10:21