gruby napewno będzie miał łatwiej żeby obalać,ale bones z kolei jak wczoraj sadził te high kicki takiemu kolosowi jak szwed,to na grubego tez będą wchodziły jak w masło
Myślę, że obecnie między bajki można włożyć Jonesa w ciężkiej. Ta walka pokazała mu, czego może spodziewać się w HW. Już widzę jego walki z JDS, albo Cainem. Szwed bardzo mi się podobał, a jego zapasy - WOW! Chłopak rozwija się w zastraszającym tempie i myślę, że w przyszłości zobaczymy go z pasem na biodrach.
nie wiem czy stawiać tego pudziana,czy nie stawiać,bo niby nie może przegrać,ale teraz se tak myśle,że może jednak przegra a następne ksw będzie się nazywało "ksw 26:final chance" i nakręcą wokół tego w chój szum,że to jest być albo nie być dla mario.Co myślicie?
Piotr Jeleniewski nie dokona cudu na przestrzeni kilku miesięcy. Dokładając jeszcze osobowość Pudziana . Logika mówi jedno - nie ma żadnych szans, rozum nakazuje szukać teorii spiskowych. Generalnie może być 50-50. Loteria z tym stawianiem, ale jakbym miał typować - to typuję win Mariusza przez napjerdalanie śmiesznymi młotkami i wczesne przerwanie Brondera.
Według mnie Pudzian przegra, bo BIG SEXY jest zbyt dobrym zawodnikiem, aby przegrać z takim lajkonikiem jak mario. Włodarze KSW promowali się na plecach Pudziana, lecz teraz dla niedzielnego kibica są znane inne nazwiska np. Nastula, Bedorf, Błachowicz, Materla i Mamed. Z tego, co czytałem Pudzianowi najwięcej kasy dawali za walki a chója pokazuje. Przegra jak ciota Mariusz to właściciele KSW będą mieć pretekst, aby mniej kasy płacić, bo ludzie nie chcą płacić za kicz, wy*******ic go nie wy*******a, bo by promował np. MMA ATTACK
Zobaczycie przegra pudzian, ale będzie *******enie, że po dobrej walce i takie walki cieszą a nie rekord danego zawodnika.
Chris Camozzi: Myślę, że Gustaffson wygrał. - punktowanie walki
Cung Le: Czy nie mogą po prostu dać remisu? - reakcja na werdykt
Brandon Vera: Co ku*wa? Naprawdę? - reakcja na werdykt
David Rickels: Jones zyskał u mnie szacunek jednak moim zdaniem przegrał tą walkę. - punktowanie walki
Chris Leben: Najlepsza walka w historii dywizji półciężkiej UFC. Gustafsson wygrał 3-2. - punktowanie walki
Mark Bocek: Myślę, że Gustafsson wygrał trzy pierwsze rundy. - punktowanie walki
Martin Kampmann: Co za gó*no. Alex wygrał tą walkę. - reakcja na werdykt
Michael Bisping: Gó*niana decyzja. - reakcja na werdykt
Josh Barnett: Świetna walka, brawo Jones i Gustafsson! Jednak w mojej opinii nie ma szans by Jones wygrał tą walkę. - punktowanie walki
Sotiropoulos: Byłem pewny, że Gustafsson wygrał tą walkę. - reakcja na werdykt
Gray Maynard: Myślę, że Alex to wygrał. - punktowanie walki
Dan Hardy: To była okropna decyzja. - reakcja na werdykt
Nick Lentz: Iiii nowyyyy mistrz. - punktowanie walki
Tito Ortiz: Doskonała walka Alex w mojej opinii wygrałeś. - punktowanie walki
Ricardo Lamas: Iiii nowyyy mistrz. - punktowanie walki
Luke Rockhold: Obstawiam Gustafssona przez niejednogłośną decyzję. - punktowanie walki
Ed Soares (manager wielu zawodników UFC): Walka była bardzo wyrównana jednak myślę, że Gustafsson zrobił więcej by wygrać. Gratulacje dla obu zawodników. - punktowanie walki
Zwycięstwo Jonesa punktowali Krzysztof Soszyński, John Howard oraz Cub Swanson.
Ja osobiście dałbym w tej walce remis (1 i 3 Mauler, 2 remis, 4 i 5 Jones) i natychmiastowy rewanż.