Autor |
"SpamPost 18 - Możesz siedzieć na budowie, obsługiwać betoniarkę..." |
|
Rogs199
|
|
No ale wała,też nie było. Tak naprawde to nie ma znacznia czy 29-28 czy odwrotnie. Był słabszy przegrał |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
No niestety,chociaz zle nie bylo,wyciagnie wnioski i do przodu
Zmieniony przez - Vayo w dniu 2013-10-26 21:02:22 |
 |
|
|
WojTAS7
|
|
|
|
Pippo
|
|
Paire wygwizdany i wybuczany przez paryską publiczność - jeśli władze tenisa nie zajmą się tym spotkaniem w kontekście korupcji, to będzie już skandal. Dwa razy na 2:0 wychodził w secie i oba sety przegrał 2:6.
 |
|
|
WojTAS7
|
|
Nie mogę sobie tego wyobrazić. Kim do c***a wacława jest ten jego rywal?! |
Specjalista -
 |
|
|
Pippo
|
|
Herberta akurat dobrze znam, bo koleś jest dobrym zawodnikiem na poziomie challengerowym, ma dobry serwis i forehand, ale to nie jest zawodnik, który powinien w normalnie granym spotkaniu ograć w dwóch gładkich setach zawodnika, który potrafi walczyć z czołówką rankingu...
 |
|
|
Rogs199
|
|
Paire widziasłem kilka razy w tym sezonie, w spotkaniach których wygrywał i przegrywał. I porazki szczególnie z zawodnikami niżej notowanymi było mocno dziwne.
Własnie coś w stylu prowadzenia 2-0, 3-0 i potem wszystkie gemy w plecy. Albo set gładko, a potem 2 następne w plecy, gdzie wywalał piłke za piłką w aut. Następca Denko?? |
 |
|
|
Pippo
|
|
Trochę nie pasuje mi tu jego narodowość, bo pasuje idealnie do Denko i "Dłużnego"
 |
|
|
Rogs199
|
|
Ale mnie wkuhwia ta siatka (ochrona trybun) w tym turnieju we Francji, znacnzie obniżka jakość oglądanego spotkania. Na centralnym + jeszcze gorzej na na krocie nr 1. |
 |
|
|
jack.1
|
walker
|
|
paire w tym roku juz od******lal nieraz
ostatnio zlapal niezla 'forme'
ale teraz znow wyebal z lamusem
wynik widzialem i tez mnie zaciekawil