Autor |
"SpamPost 18 - Możesz siedzieć na budowie, obsługiwać betoniarkę..." |
|
Pippo
|
|
5:3 -> 5:7
pro Ferrer
 |
|
|
jack.1
|
walker
|
|
rozpyerdala ze w obu setach to samo
ladnie sfrajerzyl david
szkoda
Zmieniony przez - jack.1 w dniu 2013-11-03 17:31:43
|
|
WojTAS7
|
|
"Typy,wypełnijcie dla mnie ankiete do pracy magisterskiej,napewno zdarza wam się pograć w soccer albo basketa.Ankieta dotyczy urazów w tych sportach:[ankiety.interaktywnie.com/ankieta/52769bebb0868/] .Sogi w wybranych działach wjado jak w masło"
by vayo |
Specjalista -
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Ej, skąd w bet365 transmisje NBA? Na stałe to, czy jednorazowo?
 |
|
|
Fito85
|
NBA tajper
|
|
niektóre buki udostępniają (bwin, bet365, unibet), jak sie ma chociaż 1 gr na koncie. Problem, że okienka nie da się powiększyć.
[http://www.viponlinesports.eu/sports/basketball.html]
ostatnio z tego korzystam, wszystko jest po kilka linków, ale i tak zawsze działa ten główny
Zmieniony przez - Fito85 w dniu 2013-11-07 02:02:01 |
Znawca -
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
|
|
Fito85
|
NBA tajper
|
|
tylko najlepiej załadować sobie adblocka, bo bez tetgo wyskakuje tyle różnego góvna, że szkoda gadać
z adblockiem święty spokój i tylko link |
Znawca -
 |
|
|
Pippo
|
|
Kiedyś wyskoczyły mi "telewizorki" na mecze NBA na bet365, ale gdy chciałem włączyć transmisję, to wyskakiwał mi komunikat: "Zdarzenie jest niedostępne w Twoim regionie." Odpaliłem chat na bet365 i zapytałem czy w Polsce będą możliwe transmisje NBA do obejrzenia za pośrednictwem ich strony, odpowiedzieli że nie przewidują takiej opcji. Wczoraj oglądając UFC miałem odpalonego bet365 by grać na live UFC i nagle wskoczyła mi transmisja NBA live. Odpaliłem sobie okno do "Przekazu na żywo" i wszystkie transmisje śmigały mi elegancko.
Nie wiem czy coś im się poje_ało, czy to już na stałe taka możliwość dla Polaków, ale jeśli tak, to zaje_iście, lepszego prezentu zrobić mi nie mogli
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
|
|
INSOMNIA
|