Djoko jak wejdzie w rytm, to gra na poziomie nieosiągalnym dla Nadala w Londynie.
Może dzisiaj Stan zaskoczy, zawsze stawia cieżki opór Serbowi i niewiele mu brakuje do szczęscia.
No tak, ale pytanie czy Djoker będzie chciał się 'męczyć' przed finałem? Myślę że nie, zepnie dupę dzisiaj i wygra 2-0. A co będzie jutro to nie mam pojęcia. 50-50 IMO.
Ilekroć oglądam filmiki promocyjne GSP, jego treningi, rehabilitację, odnowę itp - dochodzę do wniosku, że to jest coś niesamowitego, coś przepięknego. Gościu jest tak za***istym sportowcem, że to jest nie do opisania. Niech po raz kolejny wygra, ale przed czasem. Wiem, że wielu w to wątpi, ale IMO jest realne, że George podda/znokautuje Johnnego.
Maciek, pisząc kombinacje miałem na myśli bawienie się w zestawienia kilku grubszych kursów, albo zabawa z under/over, z grania małych kursów wyleczyłem się już dawno, wczoraj sporo ludzi na Miami popłynęło i to jest dobry przykład, żeby nie grać takich badziewnych kursów.
Belfort vs Pająk w Brazylii, to imo KO na Pająku w wykonaniu Belforta. Walka w innym miejscu niż Brazylia, to albo porażka Belforta z rywalem albo z komisją dopingową
GSP vs Brodacz - odliczam dni do tego starcia, jestem wielkim fanem Brodacza i czekam na efektowne KO na GSP, aczkolwiek rozum podpowiada wymęczoną decyzję dla GSP.
Roger mógłby już skończyć karierę, powtarzam to już któryś raz w tym roku, rozmienia tylko swoją legendę, niestety.
Co do jutrzejszego finału - jeśli Djoko zepnie poślady i szybko odprawi dziś Wawrinkę, to jutro Djoko win.
GSP vs Hendricks to podobny match-up jak GSP vs Koscheck, gdy ten był w swoim prime. Chociaż już kiedyś pisałem, że mam przeczucie, iż będzie to rok wielkich upadków i myślę, że zobaczymy nokaut na obecnym mistrzu.
Co do Rogera... Też uważam, że powinien odejść, ale serce nie chce o tym nawet myśleć Pięknie się go ogląda, a młodsze pokolenia to albo przebijacze, albo na******lacze Bułgar stanowi wyjątek i chyba mu trzeba będzie kibicować teraz