Ian McCall twierdzi na twitterze, że Shane jeszcze walczy o życie Oby to była prawda.
Dobra, wychodzi na to, że po prostu lekarze czekają ze stwierdzeniem zgonu. Rodzina jeszcze nie pozwoliła go odłączyć od aparatury, ale prawdopodobnie mózg nie wykazuje żadnej aktywności.
Zmieniony przez - Cinoj w dniu 2013-11-29 01:07:50
bo takiego faworyzowanie horwicha chyba jest dziwne co
Zmieniony przez - polius w dniu 2013-11-29 16:22:14
Strus szału nie robi i jest wg mnie przereklamowany, Kułaka pokonał, ale co z tego? Kułak za wiele ostatnio nie pokazał. W kolejnej walce dostał niby kelnera, a kelner odprawił go do krainy snów...jeśli duet K-L nie sypnie Mattowi kasy pod stołem, to Matt win.
Na początku wg mnie Strus będzie w stanie bronić obaleń i trzymać walkę na dystans. W końcu jednak się zmęczy i wtedy do głosu dojdzie Horwich. Może to być w połowie walki, a wtedy wiadomo - Strus jednogłośna decyzja
Daje gdzieś 80% na wygraną Azaitara,Kułak po takiej kontuzji to może już tylko objeżdżać jakichś debiutantów na swoim doświadczeniu.Ciekawsze jest dla mnie,czy te araby zdają sobie sprawę,jak może się dla nich skończyć takie pajacowanie na ringu po wygranej Abiego,bo podobno jeżdżą razem z nim na wszelkie gale