Autor |
"SpamPost 18 - Możesz siedzieć na budowie, obsługiwać betoniarkę..." |
|
Entor
|
|
to wiem że nie limituja ale bwin,bet i inne to już dawno mnie znają, sbo tylko kursy spadają po 0.06 |
 |
|
|
polius
|
|
no bwin to wiadomo z resztą już polacy tam rejestrować sie nie moga. bet365 niestety polityka podobna.
Polecam dafabet |
 |
|
|
Entor
|
|
najszybciej to mnie ostatnio zlimitowali po jednym meczu, myśleli że świerzak przyszedł i pozwolili zagrać z 5 tys i zakonczyła się moja przygoda z nimi |
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Ma ktoś info, czy Wade dzisiaj gra?
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
ostatnio widziałem na sfd dziennik jednego typera który jedzie tylko na surebetach,też mu tam regularnie spływa sporo hajsu |
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Surebety to spoko opcja, jeśli ma się ogromny kapitał. Poza tym wg mnie to też spore ryzyko, bo niech zdarzy się, że zagramy zdarzenie, chcemy grać w drugą stronę surebeta i *** - limit
 |
|
|
Fito85
|
NBA tajper
|
|
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
I co kłamiesz? Wade i Beasley out.
 |
|
|
Fito85
|
NBA tajper
|
|
w sumie miał nie grać b-2-b, ale raczej powinni postarać się o 1 miejsce w konf, a to może odpłynąć w stronę indiany, więc powinien grać
no ale nie będzie grał faktycznie
Zmieniony przez - Fito85 w dniu 2013-12-08 23:03:31 |
Znawca -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Entor,przejrzałem twój temat z typami,jedna rzecz mi się rzuciła w oczy-jak to możliwe,że w meczu z 7.12 P***i MFC -vs- Paksi FC skontrowałeś overa 2.5 w 77 minucie po kursie 2.0,przecież w tym momencie meczu kursy powinny się wahać w okolicy ledwo powyżej 1.0,czy czegoś nie kumam?
Zmieniony przez - Vayo w dniu 2013-12-09 08:33:44 |
 |
|