Autor |
"SpamPost 18 - Możesz siedzieć na budowie, obsługiwać betoniarkę..." |
|
Entor
|
|
ktoś coś pograł dzisiaj, bo na koszu to można było dużo zarobić |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Entor,stawiasz coś dzisiaj z overów,bo widze,że forum DT z twoimi typami nie działa?Ja póki co obstawiłem Austria Wiedeń-SK Ried i myśle żeby dorzucić coś z Holandii |
 |
|
|
Entor
|
|
Zaraz coś poszukam, wczoraj właśnie grałem z Austrii i Holandii, do tego złapałem na livie bayern w 35 minucie kiedy było 0-0. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
To gruby kurs musiał być na Bayern.Ja wczoraj pograłem Chelsea i Man city na overy,w tym drugim meczu już myślałem,że będzie wtopa,ale wyszli na 2-1 w 118 minucie dogrywki
Zmieniony przez - Vayo w dniu 2013-12-18 12:02:30 |
 |
|
|
Entor
|
|
na dzisiaj dostałem coś takiego, Marseille (-0.5 i -1) vs Toulouse kurs 2.25 zobaczymy co z tego bedzie.
W poniedziałek grał stelmet z polpharmą w kosza, przed meczem pograliśmy handi -17 stelmet 10/10, w I kwarcie wpuścili rezerwy bo stelmet grał 3 dni wcześniej w eurolidze i przegrali kwartę 12-21 to na livie pograliśmy -8.5 handi 20/20 i po pierwszej połowie under 66.5 polpharma 10/10 a ostatecznie skończyło się 91-55. |
 |
|
|
Entor
|
|
Zagraliśmy po kursie 6.5 koszykówka eurocup na BC Kalev/Cramo
Jest juz w temacie
Zmieniony przez - Entor w dniu 2013-12-18 13:49:02 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Rogs199
|
|
Ładnie można zarobić na spotkniach w koszu w obecnym czasie, gdy silniejsze ekipy o nic nie grają bo awans mają pewny i zwykle grają bez emocji Jutro Euroliga i większość takich spotkań
Zmieniony przez - Rogs199 w dniu 2013-12-18 22:00:46 |
 |
|
|
Entor
|
|
Pewnie nikt nie pograł a dałem zarobić, poszło 500 zł po kursie 6.5 i handi 1k, czyli ponad 3.5k na czysto. Tydzień temu trafilismy po 7.5 i tu nie chodzi że odpuszczają bo wtedy buku uwzględniają to i nie dają takich kursyów, tu było dobre info. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Miałem zagrać ten mecz,a zamiast tego zagrałem 2 overy z austriackiej bundesligi,ale coś dzisiaj słabo u nich ze skutecznością,bo w żadnym meczu nie było overa.Na jutro coś gracie z kosza?
Zmieniony przez - Vayo w dniu 2013-12-18 23:07:16 |
 |
|