Pisałem kilka dni temu, że podobno Munoz się strasznie roztył i czekam na ważenie, by ocenić jego formę
Hurwa, sylwetka jak u Hunta była
polius, grałeś na tego Głażewskiego? Ładne bęcki zebrał wczoraj...
Oglądał ktoś wczoraj końcówkę debla Dimitrov/Nielsen vs Benneteau/Zimonjic? Akurat na chatę wróciłem, odpalam transmisję, a tam Maryśka na trybunach kibicuje Bułgarowi ale i tak wje_ał, więc może jechać ze swoją nową suczką na wakacje
"... Pokaż mi jak kochać ludzi, potrafię ich tylko niszczyć,
A karmę przesłania wciąż egoistyczny instynkt..."
Zwierzu
Powiem Ci że w ty meczu może być wszystko. Argentyna nie gra zupełnie o nic, testują Sobie skład grają rózne wariaty, a każdy mecz dla Polaków jest o o życie, i niby walcza o awans.
Dla mnie to ogolnie pojehbane i nie grał bym tego grubo. Tym bardziej ,że są to 2 najbardziej nieboliczalne drużyny w tej lidze światowej w tym roku.
Polski Boks się powoli kończy. Głażewski myślał ,ze to kolejny gość na telefon i się go wypyka na półgwizdka, a tutaj rywal solidny i już schody i sromotny wpie dol tak wygląda wiekszość Polskich bokserów. Tylko promotorzy ,trenerzy ,tv ,eksperci zakłamują rzeczywistość pompujac balonik by zarobić kase. Proksa tez poszedł na głeboką wodę do Stanów dostał z ex mistrzem którym był kilka lat temu dobry i w plecy. To samo czeka w nabliższym czasie Kołodzieja,Jonaka itp itd. Chyba ,że się osmieszną w walce o pas...
Jak jeszcze w pierwszych rundach wyglądało to całkiem nieźle dla Polaka, tak później z rundy na rundy było gorzej, a rundy 5-7 to ogólnie dramat już...
Zakręcaj !! Zakręcaj !!
Wyżej ręce , wyżej mówie!!
Nie bij się ,, nie bij się !! , nie ma cie tam !!
Daj szanse sędziom, boksuj
itd itd
To mnie najbardziej rozwala ostatnio, WIESZ O KIM MÓWIE?
Zmieniony przez - maciej8222 w dniu 2013-06-30 21:30:52