Niestety czeka mnie sesja poprawkowa we wrze¶niu. Có¿ poradziæ...nie zaliczy³em wszystkiego tak jak chcia³em w pierwszym terminie. Minus taki, ¿e na wakacje ju¿ mam nagran± robotê..wiêc pewnie i na naukê czasu bêdzie ma³o Zastanawiam siê czy trochê sobie nie pomóc na tej poprawce i czy zainwestowaæ w tak± mikro s³uchawkê, która trochê pomo¿e mi w zdaniu Czy kto¶ z Was mia³ styczno¶æ z takim sprzêtem i mo¿e podzieliæ siê wra¿eniami? Najbardziej oczywi¶cie interesuje mnie skuteczno¶æ takiego sprzêtu
Ja mia³em okazjê po¿yczyæ do testowania taki sprzêt. Co prawda na egzaminie nie korzysta³em, ale przy testach by³em zaskoczony sprawno¶ci± i funkcjonalno¶ci± tego zestawu.
Natomiast kumpel od którego to mia³em do¶æ czêsto leci na tym na swoich egzaminach i nie narzeka. W ka¿dym razie póki co ¿adnych poprawek nie ma
On mia³ dok³adnie ten zestaw [http://www.spyshop.pl/btcom-sbb-set-dyskretny-zestaw-bluetooth-na-egzamin-990.html]
ciekawy temat Ja zazwyczaj jecha³em na papierowych ¶ci±gach, no ale nie na ka¿dy egzamin siê tak da. szczególnie je¶li materia³ jest bardzo obszerny.
zastanawiam siê tylko na ile dobry i czu³ jest sprzêt w takim zestawie. no bo je¶li mamy mówiæ co¶ do mikrofonu, to musimy liczyæ siê z tym, ¿e nie mo¿emy sobie g³o¶no gadaæ na egzaminie, bo szybko wylecimy. dlatego nasuwa mi siê pytanie czy to faktycznie dobrze dzia³a.
bo cena takiego zestawu szczerze mówi±c jest bardzo kusz±ca.
No w³a¶nie min dlatego testowali¶my z kumplem ten sprzêt ¿eby potem nie by³o ¿adnych niespodzianek na jego sesji. Ja po testach uwa¿am, ¿e ten mikrofon jest b.dobry. Fajnie zbiera g³os i nie trzeba mówiæ do tego g³o¶no. Mikrofon zbiera nawet szept. System automatycznego wzmocnienia wy³apuje ka¿dy g³os, nawet ten np. z sali. Ale je¶li mówi siê szeptem to mikrofon automatycznie wzmacnia Twój g³os. Wiêc to na serio dobrze dzia³a.
Dziêki za wszystkie info! My¶la³em, ¿e bêdzie mnie to wiêcej kosztowa³o...wiêc tutaj mi³e zaskoczenie. Dzisiaj przedzwoniê sobie do tego Spy Shopu i jeszcze popytam o ten zestaw, bo chcia³bym mieæ info z pierwszej rêki. Dziêki za pomoc.
zdychaj frajerze....
poza tym, za reklamy siê p³aci ciecie
kiedy¶ u mnie jakie¶ pajace próbowa³y z tych s³uchawek korzystaæ i po³owie nie dzia³a³o, jedno wielkie gówno... ju¿ pro¶ciej siê nauczyc i sciagac z g³owy
no i chvj ci w dupe frajerze
za te promowanie oszustwa powinienie¶ srogi w******* dostaæ
ze ty jeste¶ cieciem i muszisz sci±gaæ nie znaczy ¿e wszyscy s± tacy kórwa u³omni
Bo jeszcze pó³ biedy je¶li jego przygoda ze studiowaniem (a w zasadzie oszukiwaniem) zakoñczy siê dyplomem z jakiego¶ "zarz±dzania turystyk± le¶n±" albo czym¶ w tym stylu... po takim kierunku nawet w pracy mo¿na oficjalnie u¿ywaæ s³uchawek