FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 22996 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Sposób na zwiększenie "chęci" do sexu?! 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sposób na zwiększenie "chęci" do sexu?!"   

haryb
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 07:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Mam takie pytanko czy są jakies sposoby(ale nie jakies tabsy i hiszpańskie muchy) zeby zwiększyć cheć u dziewczyny na seks? Tak zeby miałą na niego ochote nie np. 2-3 razy na tydzien tylko np 1-2 dziennie?! Da rade?! Czy to juz jest zakodowane w temperamencie(moze genach) i nie można tego jakos zmienić w naturalny sposob?!

Volcano
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 07:16      [zgłoszenie naruszenia]

2-3 w tyg.?
to chyba ponizje minimalnej krajowej:D
Moj brachol poznal laske( z mojej bylej klasy) ale fajna zwygladu i charakteru , taka cicha woda byla a sie grzmocą 2-3 dziennie no:P
ps. dobrze ze mnie w domu nie ma , ale zobaczylem kondona pelnego na mojej skarpetce to dostal brachol z***y:)
A jakis sposob?
W sumie dasz dziewczynie 1-2 browarki i jest twoja chyba ze mocna , ale zazwyczaj dziewczyna sama powinna chciec,

Immortall
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 07:39      [zgłoszenie naruszenia]

zacznij ją piescic ... a potem przerwij bedzie Cie błagała o to

mhm.

Znawca -

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 08:29      [zgłoszenie naruszenia]

są dni kiedy mam ochotę nawet non stop bzykać się, a są też takie kiedy prawie ani razu nawet o sekskie nie pomyślę

wszystko zależy od indywidualnego podejścia do sprawy i doświadczenia trochę, może twoja partnerka miała wcześniej jakieś przykre sytuacje na tym gruncie i po prostu się boi ?

spróbuj sam wychodzić częściej z inicjatywą, może się coś zmieni

powodzenia

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -

haryb
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 08:32      [zgłoszenie naruszenia]

Jak wychodze z swoją inicjatywą to tylko sa pożniej nieporozumeinia bo ja bardzo chce i mam prawie zawsze ochote. I jak juz jest fajnie i zaczynam ja pieścic itd to ona mowi ze nie ma ochoty albo ze jutro itd. a dla mnei takie kochanie 2-3- na tydzien to za malo:( i nie wiem co zrobic rozmawialismy o tym szczerze ale praktycznie zadna rozmowa tego nie wyjasni jesli jej poprotu sie nie chce( nie ma ochoty)

Raptor10
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 09:29      [zgłoszenie naruszenia]

niech panie sie wypowiedza co je najbardziej pobudza i sprawia że mają ochote na sex ...może oglądnij z dziewczyna jakiś film erotyczny ale to takie jednorazowe na dłuższą mete nieda rady

_SFD JUJITSU TEAM_

Specjalista -

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 09:34      [zgłoszenie naruszenia]

u mnie jest tak, że właściwie sama z siebie ta ochota się bierze i mam często mokro jeszcze zanim facet mnie dotknie, czasem lubię od razu przejśc do rzeczy, a innym razem specjalnie się tak niby ociągam - robi się wtedy gorętsza atmosfera

akurat mój facet ma o tyle dobrze, że nie musi mnie specjalnie pieścić czy zachęcać do bzykania - mam ognisty temperament i to wystarczy

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -

magisterek
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 18:09      [zgłoszenie naruszenia]

Spróbuj zadziałać jakimiś afrodyzjakami , polecam np . ziele damiany :
info coffeshop.pl
Nazwa łacinska: Turnera diffusa
Synonim: Turnera aphrodisiaca, Turnera rozproszona
Inne nazwy: Damiana, Hierba de la pastora
Rodzina: Turneraceae

Opis botaniczny:
Krzew o wysoko¶ci do 2 metrów, o jasnych, mocno rozgałęzionych pędach z lancetowatymi li¶cmi oraz drobnymi fioletowymi kwiatkami. Łodyga guzowata i drzewiasta. Występuje w Meksyku, Boliwii, Argentynie, Brazylii i płd. Kalifornii. Ro¶lina aromatyczna o specyficznym, intensywnym zapachu spowodowanym obecno¶ci± olejków eterycznych złożonych z cyneolu, cymolu i pinenu. Struktura chemiczna Damiany nie jest jeszcze do końca zbadana. Rodzaj Turnera to mała rodzina ro¶lin znana również jako Passiflorea.

Opis historczny:
Damiana jest indiańskim afrodyzjakiem (działaj±cym zarówno na kobiety jak i na mężczyzn), lekiem na astmę oraz niedogodno¶ci menstruacyjne - znanym od bardzo dawna w rejonie jej występowania. Dzisiaj Damiana cieszy się szerok± popularno¶ci± na całym ¶wiecie. Medycyna tradycyjna Ameryki południowej i ¶rodkowej zaleca stosowanie naparów, wyci±gów alkoholowych oraz kadzideł. W Europie Zachodniej ziele Damiany jest podstw± aromatycznych papierosów i wszelkiego typu mieszanek okre¶lanych wspólnym mianem "love joint's". Z kolei w USA popularne s± mieszanki ziołowe w kapsułkach na bazie Damiany. Odkrycie tej ro¶liny dla kultury Zachodu zawdzięczamy misjonarzowi Juanowi Marii de Salvatierra, który interesował sie ro¶linami leczniczymi stosowanymi w¶ród nawracanych przez niego Indian. Nazwa pochodzi od ¶redniowiecznego aptekarza ¶w. Damiana. Damiana działa stymuluj±co, euforyzuj±co oraz silnie erotyzuj±co przez okres ok. 1,5 godziny. Znakomite efekty daje mieszanie Damiany z Dzik± Dagg± oraz innymi ro¶linami erotyzujacymi.

[http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=16155&lang=PL] - najlepsze zakłady bukmacherskie :)

czanymotyl
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 18:26      [zgłoszenie naruszenia]

Ty wyzej najpierw czytaj co dajesz, popraw błedy i bedzie git

%-)

Specjalista -

magisterek
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 18:39      [zgłoszenie naruszenia]

Sorrki , strona z której to ściągałem ma zabezpieczenia kopiowania , musiałem się napracować żeby wyciąć tekst :)

[http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=16155&lang=PL] - najlepsze zakłady bukmacherskie :)

haryb
 Wysłana - 1 wrzesień 2005 18:53      [zgłoszenie naruszenia]

wszystko ladnie pieknie ale pisalem ze odpadaja takie specyfiki.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sposób na zwiększenie "chęci" do sexu?!

Strony: 1 2 3