Autor |
"Sposób na zwiększenie "chęci" do sexu?!" |
|
haryb
|
|
Wysłana - 1 wrzesień 2005 07:13 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam takie pytanko czy są jakies sposoby(ale nie jakies tabsy i hiszpańskie muchy) zeby zwiększyć cheć u dziewczyny na seks? Tak zeby miałą na niego ochote nie np. 2-3 razy na tydzien tylko np 1-2 dziennie?! Da rade?! Czy to juz jest zakodowane w temperamencie(moze genach) i nie można tego jakos zmienić w naturalny sposob?!
| |
|
 |
|
|
Volcano
|
|
2-3 w tyg.?
to chyba ponizje minimalnej krajowej:D
Moj brachol poznal laske( z mojej bylej klasy) ale fajna zwygladu i charakteru , taka cicha woda byla a sie grzmocą 2-3 dziennie no:P
ps. dobrze ze mnie w domu nie ma , ale zobaczylem kondona pelnego na mojej skarpetce to dostal brachol z***y:)
A jakis sposob?
W sumie dasz dziewczynie 1-2 browarki i jest twoja chyba ze mocna , ale zazwyczaj dziewczyna sama powinna chciec, |
 |
|
|
Immortall
|
|
zacznij ją piescic ... a potem przerwij bedzie Cie błagała o to
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
haryb
|
|
Jak wychodze z swoją inicjatywą to tylko sa pożniej nieporozumeinia bo ja bardzo chce i mam prawie zawsze ochote. I jak juz jest fajnie i zaczynam ja pieścic itd to ona mowi ze nie ma ochoty albo ze jutro itd. a dla mnei takie kochanie 2-3- na tydzien to za malo:( i nie wiem co zrobic rozmawialismy o tym szczerze ale praktycznie zadna rozmowa tego nie wyjasni jesli jej poprotu sie nie chce( nie ma ochoty) |
 |
|
|
Raptor10
|
|
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
magisterek
|
|
Spróbuj zadziałać jakimiś afrodyzjakami , polecam np . ziele damiany :
info coffeshop.pl
Nazwa łacinska: Turnera diffusa
Synonim: Turnera aphrodisiaca, Turnera rozproszona
Inne nazwy: Damiana, Hierba de la pastora
Rodzina: Turneraceae
Opis botaniczny:
Krzew o wysoko¶ci do 2 metrów, o jasnych, mocno rozgałęzionych pędach z lancetowatymi li¶cmi oraz drobnymi fioletowymi kwiatkami. Łodyga guzowata i drzewiasta. Występuje w Meksyku, Boliwii, Argentynie, Brazylii i płd. Kalifornii. Ro¶lina aromatyczna o specyficznym, intensywnym zapachu spowodowanym obecno¶ci± olejków eterycznych złożonych z cyneolu, cymolu i pinenu. Struktura chemiczna Damiany nie jest jeszcze do końca zbadana. Rodzaj Turnera to mała rodzina ro¶lin znana również jako Passiflorea.
Opis historczny:
Damiana jest indiańskim afrodyzjakiem (działaj±cym zarówno na kobiety jak i na mężczyzn), lekiem na astmę oraz niedogodno¶ci menstruacyjne - znanym od bardzo dawna w rejonie jej występowania. Dzisiaj Damiana cieszy się szerok± popularno¶ci± na całym ¶wiecie. Medycyna tradycyjna Ameryki południowej i ¶rodkowej zaleca stosowanie naparów, wyci±gów alkoholowych oraz kadzideł. W Europie Zachodniej ziele Damiany jest podstw± aromatycznych papierosów i wszelkiego typu mieszanek okre¶lanych wspólnym mianem "love joint's". Z kolei w USA popularne s± mieszanki ziołowe w kapsułkach na bazie Damiany. Odkrycie tej ro¶liny dla kultury Zachodu zawdzięczamy misjonarzowi Juanowi Marii de Salvatierra, który interesował sie ro¶linami leczniczymi stosowanymi w¶ród nawracanych przez niego Indian. Nazwa pochodzi od ¶redniowiecznego aptekarza ¶w. Damiana. Damiana działa stymuluj±co, euforyzuj±co oraz silnie erotyzuj±co przez okres ok. 1,5 godziny. Znakomite efekty daje mieszanie Damiany z Dzik± Dagg± oraz innymi ro¶linami erotyzujacymi.
|
czanymotyl
|
|
Ty wyzej najpierw czytaj co dajesz, popraw błedy i bedzie git
|
|
magisterek
|
|
|
|