Autor |
"Sprawa Zbigniewa Stonogi" |
|
filmator
|
|
Wysłana - 28 kwiecień 2014 14:15 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
filmator
|
|
|
|
cichezadlo
|
|
Też chciałem założyć temat. Fajnie, że sypie nazwiskami, mało kto by się odważył. Sam napewno święty nie jest. Ciekawe ile w tym wszystkim prawdy i kiedy "popełni samobójstwo"
|
INSOMNIA
|
|
Zbyszka poznałem osobiście, ja mu wierzę  |
 |
|
|
filmator
|
|
|
|
filmator
|
|
"Jak służby podmieniały teksty przy moim ujawnieniu afery PZU" Zbigniew Stonoga
Dorota Kania wtyka służb specjalnych w Zyciu Warszawy
[youtu.be/egeCYfJG-g8]
"Tak proszę Państwa to nie bajka tak wyglądała noc poprzedzająca moje zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez asystentów Buzka i Tomaszewskiego którzy przy kampanii PZU Życie oszukali mnie na 3.300.000 zł to ja pierwszy w Polsce zawiadomiłem o tym przestępstwie i przez 5 lat byłem poszkodowany w szóstym roku przerobiono mnie na podejrzanego i wyrok który teraz zapadł uszczuplenia podatkowe wsip pzu mnie uniewinniono zaś za jakieś wyimaginowane długi Leppera skazano . Kto wygrał - ekipa Buzka odpowiedzcie sobie kto jest jej spadkobiercami...."
"W rolach głównych kolejno , zastępca redaktora Życia Warszawy, asystent Premiera Buzka Artur Czarnecki, asystent Ministra MSW Janusza Tomaszewskiego Piotr Minkiewicz, adwokat Janusz Szymański , który obsługiwał grupę PZU i PZU Życie . Asystent Premiera Buzka mówi do mnie gdy oświadczam mu,że prokuratura już wszystko wie " no to do zobaczenia za kilka lat"
[youtu.be/ttlaNsb_yD0]
Więcej informacji, które na bieżąco są umieszczane, im bliżej wyborów mają pojawiać się coraz bardziej konkretne i obciążające filmy wraz z dokumentami.
[http://www.facebook.com/pierydolefiskusa.stonoga?fref=ts]
Zapraszam do oglądania i sprawdzania, aby w końcu obalić te świnie z Wiejskiej.
Zmieniony przez - filmator w dniu 2014-05-07 14:17:20
Zmieniony przez - filmator w dniu 2014-05-07 15:00:50
Zmieniony przez - filmator w dniu 2014-05-07 15:10:22 |
 |
|
|
Bejn
|
|
filmiki łącznie 50 minut - warto to oglądać ? (pytam kogoś kto już obejrzał ale nie autora tematu ) |
 |
|
|
filmator
|
|
Wiem, że od autora dlatego napisze jedynie tylko, abyś w wolnym czasie włączył pierwszy i wtedy sam ocenisz czy warto dalej oglądać kolejne. A tymczasem poczekaj na komentarze innych użytkowników. |
 |
|
|
highpriest
|
|
warto.
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
No ale przecież ten cały Zbychu na początku opowiada że własnym nazwiskiem sygnował przekręty, to czego się spodziewa ? Szukają na niego haków bo za dużo po prostu wie, aż dziwne że gość jeszcze żyje.
|
Ekspert -
 |
|