FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8276 razy ¬

ROZRYWKA | Praca
Sprzątanie przystanków 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sprzątanie przystanków"   

blutfahne
 Wysłana - 6 październik 2011 10:58        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, co prawda jest juz po fakcie bo bylem 2h temu na rozmowie kwalifikacyjnej ale spytam sie was: Czy poszlibyscie do pracy ktora mialaby polegac na tym ze jezdzicie w nocy przez pare h i oprozniacie te smietniki przy przystankach citroenem jumperem, jesli wasze umiejetnosci prowadzenia takiego pojazu nie bylyby bardzo dobre badz perfekcyjne? Bo ta babka ktora tam ze mna rozmawiala to dawala mi cien szansy na ta prace, jednak ***** troche sie balem ze jakby cos sie zyebalo to bym nie poradzil sobie i bylaby kicha i wstyd.Powiedzialem jej ze mam prawko tylko miesiac i ze samochodem jezdzic "umiem" jednak nie jestem jakims wyborowym kierowca

Kokobann
F.W.I.
 Wysłana - 6 październik 2011 11:00      [zgłoszenie naruszenia]

w nocy malo furek jezdzi raczej wiec na luzie

"...Mam własny show jak Kuba Wojewódzki, gdzie włochaty grubas gryzie wszystkich gości w sutki.

dni bez chipsów : 1

isnah

ale o chvj chodzi?

isnah <-> hansi

'zobaczy konkret zrobionego kolesia i nogi jak automaty' by preeminent

isnah

koko!

isnah <-> hansi

'zobaczy konkret zrobionego kolesia i nogi jak automaty' by preeminent

kulmas

no to dales dvpy jednym slowew
akurat w godzinach sprzatania to ruch jest znikomy
wiec ciezko sobie nie poradzic

nie wiem co za miasto, ale moj sasiad robi w czyms takim w warszawie i chyba zle nie zarabia

...

Znawca -

Kokobann
F.W.I.
 Wysłana - 6 październik 2011 11:08      [zgłoszenie naruszenia]

bylem pierwszy kulmas hihi jestem lepszy

"...Mam własny show jak Kuba Wojewódzki, gdzie włochaty grubas gryzie wszystkich gości w sutki.

WiemTo
 Wysłana - 6 październik 2011 11:08      [zgłoszenie naruszenia]

A co musisz mieć za umiejetności? U mnie w mieście śmigają Lublinem pózno wieczorem, ruchu praktycznie zero, ludzie też znikomo chodzą, więc jeśli nie wstydzisz się takiej roboty to trzeba było brać(zależy jaka kasa), bo niby co tam masz roz***ać? Przecież nie parkujesz miedzy autami pod marketem.

Brothers! Sisters! One day we will be free!

blutfahne
 Wysłana - 6 październik 2011 11:17      [zgłoszenie naruszenia]

wedlug oferty to bylo 10 zl/h, ale ogolnie to bylem zaskoczony ta oferta poniewaz spodziewalem sie ze bede takim typem co jezdzi z tylu na smieciarce i oproznia kontenery i dopiero mi powiedzieli co i jak juz na rozmowie.Moglem w sumie podjac ta robote ale tak jak mowie ten dostawczak troche mnie zmylil.Pozatym troche to dziwne bylo bo napisalem do nich maila z cv, a za 3h juz mialem oferte zebym przyszedl na nastepny dzien na rozmowe, a zeby mnie przyjeli na kase to czekam juz 5 dzien, a taka robota nie liczac tego ze jest w nocy i troche trzeba smieci poprzewracac to zla nie jest, wiec dziwne ze na mnie trafilo, bo cv nie mam szokujacego i dopiero co jestem swiezo po maturze

mam jeszcze oferte jako pomocnik brukarza za 12 zl/h, ale poki co sie nie odzywaja chuye

Zmieniony przez - blutfahne w dniu 2011-10-06 11:20:53

Zmieniony przez - blutfahne w dniu 2011-10-06 11:25:26

Kokobann
F.W.I.
 Wysłana - 6 październik 2011 12:11      [zgłoszenie naruszenia]

pomocnik brukarza

zycze powodzenia, 1 dzien - 2kg licz

INSOMNIA
 Wysłana - 6 październik 2011 12:25      [zgłoszenie naruszenia]

Pomocnik brukarza pewnie musi te 50kg płyty chodnikowe nosić. Można nieźle przypakować i jeszcze Ci za to zapłacą

Mediocre
 Wysłana - 6 październik 2011 14:03      [zgłoszenie naruszenia]

Czego tu się wstydzić? W nocy wątpie, że kogoś zobaczysz chyba że na jakimś głównym przystanku w środku miasta. Dobra fucha 10zl/h całkiem nie mało, a raczej nie poszukują Kubicy, żeby jeździł starym rozklekotanym van'em.

jakie miasto?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sprzątanie przystanków

Strony: 1 2 3 4