Suzuki SV 650 S z 2009 roku. W moich rękach jest od sierpnia 2011 roku. Kupiłem go z przebiegiem 4 tyś km i od tamtej pory bez najmniejszej awarii przejechałem ponad 16 tyś km.
SV'ka oczywiście zawsze na czas miała wymieniane wszystkie płyny i filtry. Dodatkowo zamontowałem w niej akcesoria warte ponad 3 tyś zł, w tym:
- Sportowe krótkie klamki
- Tłumik owalny przelotowy (+ dBKiller)
- Szyba sportowa double bubble od PUIG super chroniąca przed wiatrem
- Zaślepki pod ogonem
- Kierunkowskazy LED + przerywacz(prawidłowa częstotliwość migania)
- Przewody hamulcowe w oplocie Hel - przód i tył
- Nakładka zamiast siedzenia pasażera
- Crash pady
- Zmieniłem również naklejki oraz pomalowałem podnóżki i sety tak, aby motocykl nabrał wyjątkowej klasy i unikalnego charakteru.
(oczywiście zdjęcia przed i po każdej zmianie mogę udostępnić)
- W marcu tego roku SV'kę "ubrałem" w nowe oponki Michelin Pilot Power 2CT z DOT połowa 2014r.
-Napęd nawet nie w połowie naciągu.
W komplecie posiadam również praktycznie nieużywaną kanapę pasażera oraz rączkę, zestaw oryginalnych kluczy i pręt podtrzymujący zbiornik po podniesieniu.
Jak widzicie na zdjęciach jest to wersja z pełnymi owiewkami, które wyjątkowo dobrze chronią kolana przed wiatrem oraz poprawiają stabilność przy większych prędkościach.
Suzuki SV 650 S oryginalnie jest wersją z zablokowaną mocą do 25 kW, dlatego też można poruszać się nim posiadając Kat. A2 ! Obecnie moduł (komputer) jest odblokowany do pełnych 72 KM, jednak na życzenie mogę z powrotem moc zablokować lub wytłumaczyć jak szybko zrobić to samemu.
Przegląd ważny do maja 2016 r.
OC do marca 2016 r.
Jazda próbna oczywiście tylko po zastawieniu całości wartości.