FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 6458 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podró¿e - ma³e i du¿e
Staffordshire bullterier . . . 
[powiadom znajomego]    
Autor "Staffordshire bullterier . . ."   

bambuss
 Wys³ana - 11 luty 2005 21:45        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ swoje BMI

czesc nie wiedzialem gdzie zamiescic temat to zamieszczam tutaj :P
no wiec interesuje mnie cena tych pieskow i gdzie mozna je kupic na podlasiu najlepiej...

Ratyn
 Wys³ana - 7 marzec 2005 11:55      [zg³oszenie naruszenia]

Ceny s± ruzne jednak stafiki s± dro¿sze od amstafów ich cena bez rodowodu wacha siê w Granicach 500z³. A z rodowodem w zale¿no¶ci od Hodowli jej do¶wiadczenia i osi±gniêæ...

Nie sztuk± jest biæ sztuk± jest siê broniæ nierobi±c napastnikowi krzywdy.

WFH85
 Wys³ana - 7 marzec 2005 17:33      [zg³oszenie naruszenia]

Witam
jesli szukasz informacji o staffikach to polecam [www.sbt-info.com.pl]
tam znajdziesz duzo interesuj±cych wiadomosci o tej rasie, o konkretnych psach i hodowlach. Ja mam suczke z hodowli Berserker i gor±co polecam. NIedawno urodzily sie tam szczenieta po tej samej matce co moja suka i po bardzo dobrym ojcu . Staffikow bez rodowodu nie polecam w zadnym wypadku. Lepiej od³o¿yæ troche grosza i kupiæ psa z hodowli, z udokumentowanym pochodzeniem. Czesto w hodowlach mozna kupiæ bardzo dobrego eksterierowo i pod wzgledem psychiki psa ale z jak±s wad± która wyklucza go z wystaw (np wnetrostwo, niedozwolone we wzorcu umaszczenie itp) po duzo nizszej cenie. Na prawde warto poszukac i kupiæ psa z dobrej hodowli zarejestrowanej w Zwizku Kynologicznym. Same staffiki to silne psy wiec przed zakupem poleca³bym duzo czytania na ich temat i na temat wychowywania psow. Pamietaj jednak ze z ksiazek nie dowiesz sie wszystkiego, nie znajdziesz tam uniwersalnej recepty. Terriery typu bull niechetnie poddaj± sie takiej tresurze jak chociazby owczarki niemieckie. Staffikowi szybko znudzi sie powtarzanie przez dluzszy czas jednej komendy. Najlepiej by bylo gdybys sam zobaczyl staffika na zywo, w czasie zabawy i poznal go blizej zanim zdecydujesz sie kupic psa. Pamietaj ze pozostanie on z Tob± przez dluuugi czas. Przygotuj sie tez na straty w mieszkaniu ( szczeniaki potrafi± byc niezbyt delikatne ) i czeste spacery.

a na fotce moja sunia. sezon wystawowy mielismy zacz±c w katowicach ale okazalo sie ze pokazemy j± dopiero w Warszawie , pozniej Nowy Dwór, Opole , £ód¼ i zobaczymy co dalej

Byæ zwyciê¿onym i nie ulec to zwyciêstwo.
Zwyciê¿yæ i spocz±æ na laurach to klêska.
Tylko (L)

j22blubo
 Wys³ana - 12 kwiecieñ 2005 01:31       [zg³oszenie naruszenia]

czemu akurat ta odmiana rasy o wiele ³adniejsze s± americanstaffordshire teriery i cena nizsza bez rodowodu za samca jakies 300 pln a za suczke 250 sam mam tego psiaka jest bardzo delikatna i je pudelki na ¶niadanie a niedziwedzie na obiad :]

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Przegl±d tygodnia

Staffordshire bullterier . . .