Autor |
"Straszny Pierwszy Raz" |
|
cooqłka
|
|
|
|
sisko_laf
|
|
hmm... tutaj wiekszosc jest obrzezana, wlasciwie nie znam nikogo z naletkiem:)))
robia to w szpitalu zaraz po urodzeniu, pytaja sie wtedy zawsze czy obrzezac i raczej wiekszosc rodzice chce.
fajnie by bylo wiedziec jak to jest z napletkiem... hihihih
Pozdrawiam |
 |
|
|
djNokio
|
|
No chyba troche lepiej :D
Eee pytanie - to jak wy jedziecie na ręcznym ?
 |
|
|
Revoltman
|
|
no normalnie, najpierw wazelina na łapki
|
sisko_laf
|
|
no, wcale nie jest tak trudno "jechac na recznym". Najczesciej posuwa sie reka pod zoledzi (trudne slowo!) albo wystarczy troche sliny. Ale wsrod moich znajomych i tak bardzo malo to robi.
Mozna tez na gelu johnson&johnson KY - za***iscie sie po nim slizga.
to rozumiem ze normalne jechanie na recznym nie polega na ocieraniu dlonia o zoledzi tylko na zsuwaniu i nasuwaniu napletek? ciekawe, naprawde ciekawe.
:)) |
 |
|
|
djNokio
|
|
No dokladnie tak jak napisales, teraz mozesz opowiadac kolegom i Sarze jak to sie u nas - w Polsce robi
pozdro
 |
|
|
rafee
|
|
Zoladz a nie ZOLEDZ !!! Zoledzie to leza pod drzewami !!
|
|
sisko_laf
|
|
rafee --> nie rozumiem o co chodzi z tymi drzewami :P |
 |
|
|
sisko_laf
|
|
ok, juz kapuje. Pytalem sie ojca o co chodzi z tym drzewem i znalazlem w slowniku. ALE wedlug tego co piszesz to tez nie masz racji, bo:
ŻOŁĄDŹ - to:
1/ owoc dębu, jajowaty orzeszek otoczony u nasady miseczką pokrytą łuskowatymi listkami (w liczbie mnogiej: żołędzie)- czyli ze nie mozesz powiedziec ze "z drzewa spadl żołędź" tylko musisz powiedziec "z drzewa spadł żołądź"
2/ końcowa część prącia męskiego pokryta napletkiem
To wedlug slownika PWN
Jezyk poslki jest za***isty!!! Uwielbiam!
u nas jest prosciej, jest acorn i jest glans :) |
 |
|
|
nioonia
|
|
sisko pisze sie zoladz ale nie mowi zolĄdz z akcentowanym ą na te owoce debu. tylko zoledzie... chyba o to rafiemu chodzi  |
Znawca -
 |
|