Jak wrócisz z kina to podłącz kamerke internetową i zapodaj onlajn Będziemy ci na bieżąco mówili, co źle robisz :P
heja ludziska, ja oczywiscie z doskoku. Ale sie zrobilo z tego mojego seksu... jakies rozdziewiczenie on line:))) wrocilismy juz z zarelka - bylo za***iste. Sarah poszla sobie wlasnie do lazienki a ja klikam do was, musze powiedziec ze mi lapy chodza i wogole podjarany jestem niezle, ale wypilem we Fridays browarka i troche mi odwagi przybylo.
Kupilem na dzisiejsza zabawe Durex Performax - Climax Control i mam nadzieje ze sie sprawdza. KOncze juz bo ide do lazienki, posiedzimy w jakuzzi, pobawimy sie troche ale jednak wejde w nia standardowo w lozeczku
to narka
spadam do wanny
trzymajta kciukasy:)
oczywiscie napisze jutro jak bylo. Juz mi stoi wiec chyba nie bedzie zle. zebym tylko sie nie spuscil zaraz po wejsciu do wanny heheheheheh
sisko_laf jak dla mnie pisząc takie rzeczy na forum dałeś dowód, że nie dorosłeś do tego pierwszego razu. Ale to tylko moje zdanie.
Kiedy rozum śpi budzą się Kaczory..
ja mam wrażenie że mimo wszystko bedzie to jedna z pierwszych trzech opcji ktore wypisałem te latające łapy akcesoria i pewnie tak cały dzien wczesniej chodził i o niczym innym nie myślał ...tak czesto bywa przed pierwszym razem