Autor |
"Straszny Pierwszy Raz" |
|
lastwill
|
|
|
|
FidelC
|
|
Strasznie!!.. nie miałeś napewno satysfakcji bo na ręcznym nie lepiej bylo bymieć tą przyjemnosc w środku niej?
|
FidelC
|
|
Strasznie!!.. nie miałeś napewno satysfakcji bo na ręcznym nie lepiej bylo bymieć tą przyjemnosc w środku niej?
|
Clenoman
|
Smakosz
|
|
|
|
djNokio
|
|
Lastwill, ****a jak mnie denerwuje takie podejście.
Bo ty skończyłeś w środku i do tego nie miales kondoma, a ona miala dni płodne i oczywiscie tylko to jest prawdziwy seks no nie. Akurat ja za 1 razem skończyłem na zewnątrz i jakoś nie czuję się z tym specjalnie źle. grrr
 |
|
|
sisko_laf
|
|
ja pindole ale wy sie ludzie o wszystko czepiacie! No i co z tego ze skonczylem na recznym, grunt ze wiem jak to wyglada wszystko i ze juz sie nie bede stresowal.
Moze dzieki temu teraz sprawniej bede konczyl w srodku, niz ci wszyscy co konczyli tam za pierwszym razem a teraz spuszczaja sie po dwoch ruchach!
Ja tam nie wiem, mozecie se to zaliczac czy nie, malo mnie to ter4az zajmuje. Ja zrobilem co chcialem i jestem z tego zadowolony:))))
anyway - wszystkim wspierajacym dzieki za rady i wyrozumialosc.
Spadam na plaze bo tu za***iscie goraco jest.
P.S.
dzis znow spie u Sarah wiec byc moze skoncze "po waszemu"
Pozdro |
 |
|
|
nioonia
|
|
|
|
sisko_laf
|
|
no ja tylko pisze ze to nie z milosci, ze nie tak za***iscie romantycznie i ze ach i och
jestem z Sarah od roku i bardzo jest nam dobrze, ale jakos nie czuje sie na silach rzeby powiedziec ze to jest wielka milosc. To nie tak ze chce sexu i juz, tylko wlasciwie na co czekac? jakos nie wydaje mi sie ze jest potrzeba czekac do momentu az znajdzie sie ta prawdziwa wielka milosc, bo czasami sie jej szuka nawet do 50.
A klikam z usa, stad to imie, palaza i slonko - choc juz jesien to jakos zaczelo tu przygrzewac. |
 |
|
|
nioonia
|
|
|
|
ferry
|
|
|