FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 4901 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Sukces za wszelka cena...i sie doigralem... 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sukces za wszelka cena...i sie doigralem..."   

sfrustrow1
 Wysłana - 3 maj 2005 07:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Zaczne od poczatku.W wieku 16 lat zaczela sie moja przygoda ze sztanga a co za tym idzie przygoda z koksem.Na poczatku wszystko bylo super potencja,samopoczucie,chcica.Z czasem wymiki zaczely sie zmiejszac i zwiekszalem dawki koksu.Bylo juz niezle miejsca na zawodach 3 mijesce na mistrzostwach Polski,i tak to sie krecilo.Dzis mam 19 lat i przedwczoraj spotkalo mnie cos strasznego uprawiajac sex nie moglem wejsc w panienke!Tzn nie mogl mi stanac do konca,raz jakas w nia wszedlem ledwo,ledwo,i taka cene sie placi za koksowanie.Za 3 tygodnie mam zawody(bardzo wazne)i beda to moje ostatnie zawody ******le juz to,mam dosc tego koksowania oczywicie nie musze wam mowic ze przed tymi zawodami,ostro koksowalem non stop w duzych dawkach(omka,testosteron,metka).Dokoncze juz te kokswonie do tych zawodow i w dniu zawodow powiem trenerowi ze koncze z tym,oddam mu buty,stroj.Odczekam i zrobie sobie odblokowanie,moze to cos da?I niestety tak to jest za bledy sie placi,ale ja majac te 16 lat myslalem tak..."impotencja"?jaka impotencja jak Schwarcenneger ma dzieci?moze mi cos poradzicie?

duramen
jem tablety a one mn
 Wysłana - 3 maj 2005 07:54      [zgłoszenie naruszenia]

no no koffana glupota dziecieczkow szesnastoletnich. Pokazales ze masz lep na karku...i co warto bylo?teraz nic tylko odstawic koks na jakeis 6 miesiecy i moze przejdzie. Musisz przywrocic wytwarzanie naturalnego testosteronu w twoim organizmie. Heh w sumie by sie przydal tutaj Om teraz

Krolewicz Imprez i Używek%-)
oraz moderator seksu

Specjalista -

sfrustrow1
 Wysłana - 3 maj 2005 07:58      [zgłoszenie naruszenia]

wiem,wiem ja juz pier...ten sport wystartuje ostatni raz a koksu juz nie wezme nigdy po tych zawodach,na zawodach musze wystartowac chocby ze wzgledu na kase za cos musze sie leczyc

szum3k
 Wysłana - 3 maj 2005 07:59      [zgłoszenie naruszenia]

Ja ci świetlanej przyszłości nie przepowiadam masz chłopie już do końca życia pod górke narazie ci nie staje ale potem dojdą problemy z sercem nerkami wątrobą wtedy się dopiero zacznie i poczujesz jak powoli umierasz. Nato niema lekarstwa załatwiłęś się bez mysła. Szpital to będzie miejsce, które w przyszłości będziesz często odwiedzał.

Przykro mi z powodu twojej głupoty.

Znawca -

duramen
jem tablety a one mn
 Wysłana - 3 maj 2005 08:01      [zgłoszenie naruszenia]

tak tak a zeby wystartrowac w nastepnych znowu bedziesz koksowal. Znam juz skads to. teraz przyszles tutaj bo myslisz ze jest jakis sposob zeby kuska stawala bedac na koksie. Niestety chlopie nie ma

oraz moderator seksu

Specjalista -

sfrustrow1
 Wysłana - 3 maj 2005 08:12      [zgłoszenie naruszenia]

wiem ze nie ma,musze skoczyc z koksem,ale zrozum jesli 4 miesiace koksowalem non stop do zawodopw to juz ten jeden czy 2 strzaly nic nie zmienia

duramen
jem tablety a one mn
 Wysłana - 3 maj 2005 08:16      [zgłoszenie naruszenia]

ja powiem tyle: uwierz mi nawet pol strzala cos zmieni. Wez nawetw tych zawodach niestartuj. Wez sei za powazne studja skoncz je znajdz dobra robote a cwicz dla siebie na czysto. Widac ten sport nie dla Ciebie.

oraz moderator seksu

Specjalista -

sfrustrow1
 Wysłana - 3 maj 2005 08:20      [zgłoszenie naruszenia]

nie startuj?tyle przygotowan i nie startuj.Nie moge na nich nie wystartowac bo mam umowe z klubem i nie moge jej zerwac a poza tym kasa,kasa.Zawody sa niedlugo wiec musze wytrzymac jakos.A tak nawiasem mowiac to wogole mam dosc tego sportu,a dlaczego uwazasz ze to nei sport dla mnie?

nalbandian
 Wysłana - 3 maj 2005 08:58      [zgłoszenie naruszenia]

o jakie zawody chodzi? trokjboj,ciezary,czy jak?? co do koksu to gruba przsada ze tyle w Siebie wciagnales,gdybys zadawal sie z porzdnymi ludzmi co maja glowe na karku to bys nie zaczal, no aletrudno stalo sie,mleko sie rozlało.pozostaje tylko zyczyc zdrowia,mysle ze z potencja za jakis czas bedzie dobrze ale rzeczywiscie moze sie to pozniej powaznie odbic na watrobie,sercu itd..madry Polak po szkodzie. moja rada jest taka ;wystaartuj w tych zawodach ale do zawodow juz nie bierz koksu.powiedz tam trenerowi ze pieprzysz to wszystko a cwicz tylko dla siebie na sucho.zdrowia zycze!!!!

Zawodny
 Wysłana - 3 maj 2005 10:15      [zgłoszenie naruszenia]

Musisz wybrac zycie czy kariera, do zawodow sie mozesz przygotowac a pozneij do kolejnych....?? Czy moze lepiej zakonczyc to....??

wixa:-}

Znawca -

sfrustrow1
 Wysłana - 3 maj 2005 10:18      [zgłoszenie naruszenia]

odchodze ze sportu po zawodach,ide sie leczyc(w wieku 19 lat),moze gdybym koksowal troche madrzej to by do tego nie doszlo,ale no ale...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 7 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sukces za wszelka cena...i sie doigralem...

Strony: 1 2 3 4 5 6 7