Autor |
"Sukces za wszelka cena...i sie doigralem..." |
|
sfrustrow1
|
|
Wysłana - 3 maj 2005 07:48 | zgłoś naruszenie regulaminu
Zaczne od poczatku.W wieku 16 lat zaczela sie moja przygoda ze sztanga a co za tym idzie przygoda z koksem.Na poczatku wszystko bylo super potencja,samopoczucie,chcica.Z czasem wymiki zaczely sie zmiejszac i zwiekszalem dawki koksu.Bylo juz niezle miejsca na zawodach 3 mijesce na mistrzostwach Polski,i tak to sie krecilo.Dzis mam 19 lat i przedwczoraj spotkalo mnie cos strasznego uprawiajac sex nie moglem wejsc w panienke!Tzn nie mogl mi stanac do konca,raz jakas w nia wszedlem ledwo,ledwo,i taka cene sie placi za koksowanie.Za 3 tygodnie mam zawody(bardzo wazne)i beda to moje ostatnie zawody ******le juz to,mam dosc tego koksowania oczywicie nie musze wam mowic ze przed tymi zawodami,ostro koksowalem non stop w duzych dawkach(omka,testosteron,metka).Dokoncze juz te kokswonie do tych zawodow i w dniu zawodow powiem trenerowi ze koncze z tym,oddam mu buty,stroj.Odczekam i zrobie sobie odblokowanie,moze to cos da?I niestety tak to jest za bledy sie placi,ale ja majac te 16 lat myslalem tak..."impotencja"?jaka impotencja jak Schwarcenneger ma dzieci?moze mi cos poradzicie?
| |
|
 |
|
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
no no koffana glupota dziecieczkow szesnastoletnich. Pokazales ze masz lep na karku...i co warto bylo?teraz nic tylko odstawic koks na jakeis 6 miesiecy i moze przejdzie. Musisz przywrocic wytwarzanie naturalnego testosteronu w twoim organizmie. Heh w sumie by sie przydal tutaj Om teraz
Specjalista -
 |
|
|
sfrustrow1
|
|
wiem,wiem ja juz pier...ten sport wystartuje ostatni raz a koksu juz nie wezme nigdy po tych zawodach,na zawodach musze wystartowac chocby ze wzgledu na kase za cos musze sie leczyc |
 |
|
|
szum3k
|
|
Ja ci świetlanej przyszłości nie przepowiadam masz chłopie już do końca życia pod górke narazie ci nie staje ale potem dojdą problemy z sercem nerkami wątrobą wtedy się dopiero zacznie i poczujesz jak powoli umierasz. Nato niema lekarstwa załatwiłęś się bez mysła. Szpital to będzie miejsce, które w przyszłości będziesz często odwiedzał.
Przykro mi z powodu twojej głupoty. |
Znawca -
 |
|
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
tak tak a zeby wystartrowac w nastepnych znowu bedziesz koksowal. Znam juz skads to. teraz przyszles tutaj bo myslisz ze jest jakis sposob zeby kuska stawala bedac na koksie. Niestety chlopie nie ma
Specjalista -
 |
|
|
sfrustrow1
|
|
wiem ze nie ma,musze skoczyc z koksem,ale zrozum jesli 4 miesiace koksowalem non stop do zawodopw to juz ten jeden czy 2 strzaly nic nie zmienia |
 |
|
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
ja powiem tyle: uwierz mi nawet pol strzala cos zmieni. Wez nawetw tych zawodach niestartuj. Wez sei za powazne studja skoncz je znajdz dobra robote a cwicz dla siebie na czysto. Widac ten sport nie dla Ciebie.
Specjalista -
 |
|
|
sfrustrow1
|
|
nie startuj?tyle przygotowan i nie startuj.Nie moge na nich nie wystartowac bo mam umowe z klubem i nie moge jej zerwac a poza tym kasa,kasa.Zawody sa niedlugo wiec musze wytrzymac jakos.A tak nawiasem mowiac to wogole mam dosc tego sportu,a dlaczego uwazasz ze to nei sport dla mnie? |
 |
|
|
nalbandian
|
|
o jakie zawody chodzi? trokjboj,ciezary,czy jak?? co do koksu to gruba przsada ze tyle w Siebie wciagnales,gdybys zadawal sie z porzdnymi ludzmi co maja glowe na karku to bys nie zaczal, no aletrudno stalo sie,mleko sie rozlało.pozostaje tylko zyczyc zdrowia,mysle ze z potencja za jakis czas bedzie dobrze ale rzeczywiscie moze sie to pozniej powaznie odbic na watrobie,sercu itd..madry Polak po szkodzie. moja rada jest taka ;wystaartuj w tych zawodach ale do zawodow juz nie bierz koksu.powiedz tam trenerowi ze pieprzysz to wszystko a cwicz tylko dla siebie na sucho.zdrowia zycze!!!! |
 |
|
|
Zawodny
|
|
Musisz wybrac zycie czy kariera, do zawodow sie mozesz przygotowac a pozneij do kolejnych....?? Czy moze lepiej zakonczyc to....??
|
|
sfrustrow1
|
|
odchodze ze sportu po zawodach,ide sie leczyc(w wieku 19 lat),moze gdybym koksowal troche madrzej to by do tego nie doszlo,ale no ale... |
 |
|