FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9724 razy ¬

ROZRYWKA | Emigracja
Suple itp 
[powiadom znajomego]    
Autor "Suple itp"   

Floyd24
 Wysłana - 8 styczeń 2014 14:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich

Chciałem się dowiedzieć jak jest z przewozem odżywek i suplementów do UK samolotem, orientuje się ktoś może?

Pride%Honour

Badylaaa
 Wysłana - 8 styczeń 2014 16:50      [zgłoszenie naruszenia]

Różnie bywa. Kumpla raz zawołali do pokoiku i zadawali mu szczegółowe pytania dotyczące przewożonych suplementów. On miał tego sporo w bagażu głównym: białka, kreatyny, gainery

ZwT
 Wysłana - 8 styczeń 2014 18:22      [zgłoszenie naruszenia]

Ja raz przewozilem w podrecznym mala puszke przedtreningowki to nawet nikt torby nie otwieral, przeszlo bez problemu.

Zmieniony przez - ZwT w dniu 2014-01-08 18:22:39

Brylant82
 Wysłana - 8 styczeń 2014 19:20      [zgłoszenie naruszenia]

Z tym akurat nie ma problemu. Jak lecę z Polski do UK, to zawsze kupie sobie jakiś zapas. Przeważnie mam tylko bagaż podręczny i upakuję tam jakieś BCAA czy puchę/wór z białkiem, ale wszystko w oryginalnych opakowaniach. Nigdy mi się nie zdarzyło żeby był jakiś z tym problem, nie przypominam sobie chyba też żeby jakikolwiek oficer służby granicznej mnie o to pytał.
Za to przy ostatnich kilku lotach, zarówno w PL jak i UK zostałem dokładnie obszukany na bramce czy nie mam czegoś na sobie i kilka swab testów mi robili na telefonie i portfelu w sumie to nie wiem nawet czemu, bo gęby zakazanej to wydaje mi się, że raczej za bardzo nie mam

Floyd24
 Wysłana - 27 marzec 2014 22:09      [zgłoszenie naruszenia]

Orientuje sie ktos moze bardziej jak to jest z tymi odzywkami w bagazu podrecznym do UK?

Pride%Honour

Brylant82
 Wysłana - 27 marzec 2014 22:16      [zgłoszenie naruszenia]

Napisalem Ci wczesniej ze ja zawsze cos targam z Polski w bagazu podrecznym, jakies bialka, BCAA, jakis spalacz itp. Nigdy sie nikt nie przyczepil, nigdy nie musialem tlumaczyc co to ani po co mi to itp wiec luz

Wycieczkow
 Wysłana - 28 marzec 2014 00:37      [zgłoszenie naruszenia]

ja przewozilem kreatyne w workach strunowych i nikt sie nie przyczepil, zrobilem to specjalnie, by sprawdzic jak dzialaja te sluzby i detektor, w podrecznym wiozlem...

a jakby zlapali to zaraz na bok do pokoiku bym polecial i podreczny test na dragi by byl

takze nic sie nie martw bro, wiez ile chcesz, jak jestes dotyrany to i tak beda krzywo na cb patrzec w PL, w UK juz bedzie luzik

gorzej jakbys lecial z krajow cocoinowo-przemytniczych kolumbia/peru/meksyk... wtedy by mogli otwierac paczki i robic testy prochu

[email protected]

Zapraszam na maila :)

Floyd24
 Wysłana - 28 marzec 2014 21:04      [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki za odpowiedzi Panowie, moze nie wywala mi tegp

Pride%Honour

INSOMNIA
 Wysłana - 29 marzec 2014 08:17      [zgłoszenie naruszenia]

Ja*******ę, wożenie worków paszy paszy przez granicę żeby zaoszczędzić te parę funtów - "ludzie, czemu jesteście takimi gównami?"

Floyd24
 Wysłana - 29 marzec 2014 11:26      [zgłoszenie naruszenia]

O cholera, to dogadales

Pride%Honour

Wycieczkow
 Wysłana - 29 marzec 2014 16:44      [zgłoszenie naruszenia]

oszczedny chlopak,

ja tam nie wiedze nic ujmujacego w tym...

gorzej jakby przemycal ryz

albo zamiast ciuchow bral odrzywki

a tak to spoko

PS. daj soga za obrone

[email protected]

Zapraszam na maila :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Suple itp

Strony: 1 2