FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7052 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Symulatory ciężarówek 
[powiadom znajomego]    
Autor "Symulatory ciężarówek"   

parakultur
 Wysłana - 5 marzec 2016 19:50        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Zastanawiam się - czy profesjonalni kierowcy w wolnym czasie pykają w symulatory czterech kółek?
Ja od niedawna gram w American Truck Simulator i przyznam, że to świetna zachęta do przesiadki za prawdziwą kierownicę. Realizm modelu jazdy po prostu wymiata!

Robot-Man
 Wysłana - 5 marzec 2016 20:23      [zgłoszenie naruszenia]

dostałeś jakiś hajs za reklamowanie tej gry ?

jazda ciągnikami siodłowymi jest nudna i ciężka, z pewnością kierowcy po godzinach chcą sobie przypominać jak:
-jechali na odcięciu po landówce, żeby tacho im nie zabrało 5,5
-rozbijali sie po rozdupconych drogach, omijajac autosrady, zeby szefo im nie za***al premii
-stali na duzej pauzie w stulejowku pomniejszym kolo zajazdu dawno zamknietego przez sanepid, 20 km od cywilizacji
-braklo frachtu i koczowali pod makiem 2 tygodnie bez grosza a autkiem nie mozna podjechac bo gps zamontowany i szefo przysyla dyscyplinarke smsem

takie to za***iste zycie truckera

woroczu, wybieram cie!

INSOMNIA
 Wysłana - 6 marzec 2016 07:50      [zgłoszenie naruszenia]

Taka gra moze byc ciekawa jedynie dla kogos kto nie ma prawa jazdy. Na telefonie raz gralem w ggierke w ktorej trzeba bylo parkowac w trudnych miejscach

INSOMNIA
 Wysłana - 6 marzec 2016 12:29      [zgłoszenie naruszenia]

tez gralem w parkowanie, to podchodzi pod jakis typ zboczenia albo conajmniej zaburzenia

kubice ponoc grywal w rajdowki, bo scigalek ma dosc na codzien ;) teraz pewnie ma na odwrot

Thomy20
 Wysłana - 6 marzec 2016 15:47      [zgłoszenie naruszenia]

Ja grałem w Pit Stop na Commodore i tak nauczyłem się jeździć jazda Astrą porównywalna jak w grze. Różnica taka że w grze jak zjechałem do boksu tankowało się benzynę a nie LPG.

Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-03-06 15:48:29

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

parakultur
 Wysłana - 6 marzec 2016 17:54      [zgłoszenie naruszenia]

Robot-Man no nie bardzo - w ATS takich nieprzyjemności nie doświadczysz. Szczególnie jesli chodzi o widoki, tam za oknem masz piękne krajobrazy Nevady, a nie polskie bezdroża ;)

Thomy20
 Wysłana - 6 marzec 2016 21:05      [zgłoszenie naruszenia]

Ciekawe czy w grze American Truck Simulator stoją tirówki przy drodze?

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

matand
 Wysłana - 6 marzec 2016 21:27      [zgłoszenie naruszenia]

Tomi w Stanach o dziwo kraju wolności i tolerancji i w pewnym sensie niereligijności prostytucja jest zakazana prawnie.
Chociaż pewnie też dają radę i mają serwisy przy drogach.

A ty autorze - no jak widoki piachu Nevady i skał są ładniejsze niż innych Stanów z podobną florą do Polski to jesteś dziwny.
My na tym naszym państewku zresztą mniejszym od Nevady mamy przekrój widoków od morza po góry a nie spalone trawy na piachu i skały

Gdy puścisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekają na małą salę...
wszyscy mówia nie nie, ja nie słucham disco-polo,
a znają słowa. Ja sie pytam skąd?

INSOMNIA
 Wysłana - 6 marzec 2016 22:19      [zgłoszenie naruszenia]

co kogo krajobaz obchodzi

na 1 miejscu hajs ma sie zgadzać

Dziunk
 Wysłana - 9 marzec 2016 14:04      [zgłoszenie naruszenia]

Tak, po całym tygodniu jazdy w ciężarówce każdy kierowca marzy o tym, aby wrócić do domu, usiąść przed komputerem i ... znów zasiąść za sterami samochodu ciężarowego.

"Musimy opuścić podziemia"

parakultur
 Wysłana - 12 marzec 2016 17:16      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli ktoś jest prawdziwym maniakiem trucków - a dla takich osób właśnie American Truck Simulator jest przeznaczony - to czemu nie?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Symulatory ciężarówek

Strony: 1 2