Autor |
"Szatnia - dort debiutuje w półmaratonie :-)" |
|
J-J
|
|
Nie mam pojęcia, ale ja mam polsat sport
|
|
orzeszq
|
TW Konewka
|
|
nie chce mi sie schodzić na tv
będę musiał dopiero na tygodniu obejrzeć, jak wrzucą na iple
Pederaści, lesby, geje - Cała POLSKA z was się śmieje |
Ekspert -
 |
|
|
eevee_king
|
|
no faktycznie, Widzewek wczoraj świetnie pograł
|
|
WaszaMatka
|
ŁKS ŁÓDŹ
|
|
w tej kolejce posypało bramkami
|
|
J-J
|
|
Tak.
Ale swoją drogą, po tym meczu już nie mam pojęcia zupełnie na co stać Widzew w tym sezonie. Nie wiem jak można rozegrać dwa tak zupełnie różniące się od siebie mecze jak ostatni z Legią i wczorajszy. Już sam nie wiem o co powalczyć mogą w tym sezonie. Jak myślisz Grzesiek ?
Bo niby i jakby tak grali jak wczoraj to i stać nas by było na jakieś 5-6 miejsce, ale jak więcej będzie meczy jak z Legią to 10-11.
|
|
orzeszq
|
TW Konewka
|
|
czyli bedzie 8
Pederaści, lesby, geje - Cała POLSKA z was się śmieje |
Ekspert -
 |
|
|
J-J
|
|
No tak realnie patrząc to pewnie coś takiego, bez strachu o spadek, bez szans na puchary. No ale nie ma co narzekać.
Widzów znowu sporo, 9300, chyba nie było poniżej 9k jeszcze. Stadion trochę za mały. Tak na 20 tyś by był idealny!
|
|
eevee_king
|
|
Po pierwsze, nie ma co myśleć o wysokim miejscu z kimś takim jak Kretek. On ma ewidentne problemy z motywacją piłkarzy. Zdradzę, że na meczu byłem z jednym z jego byłych piłkarzy, który zdradził, że on ciągle mówi to samo, prawie jak w kabarecie: 'ciągle do przodu'.
Po drugie, w meczu z Legią cała gra została oparta o Robaka i Sernasa, którzy zawiedli - stąd porażka. Wczoraj zaś było mnóstwo kombinacyjnej gry, rywal się gubił i stąd 4 bramki a mogło być spokojnie 6. Cieszy postawa młodego Radowicza.
Gdyby Widzew w połowie tak dobrze zagrał z Legią to było by w tych 2 meczach 6 pkt a nie tylko 3.
Po trzecie, Sernas jest bez formy, wszystko idzie mu jak po grudzie.
Po czwarte, stadion na 20 tys tylko wtedy jak Widzew będzie się regularnie łapał na puchary - tak to nie ma sensu.
|
|
skafi
|
|
|
|
J-J
|
|
Kretek w szybkiej piłce
|