co byście beze mnie zrobili _______________________________ Ojajebie! Taki problem to NOŁPROBLEM!
No właśnie. Nie wyobrażam sobie nawet! _______________________________ Prezes Rady 11
O widziałem literaki na 4 osoby na wp trza powrócić do przeszłości... _______________________________ Ojajebie! Taki problem to NOŁPROBLEM!
Najlepszego Vidal! _______________________________ AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!! Veni, Vidi, Banni!%-) Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-) Rada Jedenastu i Inso 2009
napisałam mu smska ale mnie olał odciął się kompletnie od inso literaki? _______________________________
Thx za życzenia Wika, nie olałem Cię, tylko mam nie mam kasy na kom, a jeszcze wypłata mi nie wpłynęła żebym mógł sobie doładować konto Zmieniony przez - VidaL w dniu 2010-12-07 21:14:39
Nooo literaki dobre czasy były _______________________________ Prezes Rady 11
ostatnio grałam w scrabble i ułożyłam widzew powaga _______________________________
Bardzo mnie to cieszy Wiktorio. Serdecznie Cię z tego miejsca pozdrawiam. _______________________________ Prezes Rady 11
osoba z którą grałam nie była do tego tak nastawiona to co chłopaki, macie chwile żeby zagrać? _______________________________