joł, J-J korzystaj, bo później to proza życia
Motyw z z wywiadami z byłymi piłkarzami super.
No i trzeba przyznać, zabieg marketingowy dla promocji strony z pucharem pierwsza klasa. Coraz bardziej nagłośniony, jeśli w TV nie będzie cenzury na to, to za 1 tyś będą mieli reklamę wartą kilkadziesiąt tysięcy.
jakbym znalazł znajomego który by mi to odłożył gdzieś bo pewnie do kupienia takie będzie tak naprawdę po 1 sztuce, to czy do tego da radę podpiąć jakieś głośniki żeby fajnie grało ?? np. 2 takie przy przedniej szybie, 2 w drzwiach i dwa na tył.
Ile by coś takiego wyniosło jeśli byłby sens inwestować w któreś z tych radyjek ?
Co do weszło to czytam ich regularnie i nieraz można się pośmiać albo czegoś dowiedzieć czego gdzie indziej nie ma, ale też mnie już trochę wkvrwia kolesiostwo jakie tam panuje. Mają swoje ofiary po których jadą cokolwiek by nie zrobiły, a z kolei swoich kumpli bronią nawet jak ewidentnie nie mają racji. Może to tylko właśnie zwykłe układy towarzyskie, a może jakieś śmierdzące interesy z menedżerami i promowaniem niektórych grajków a gnojeniem konkurencji.
W każdym razie lubią pisać jacy to oni są bezkompromisowi a to gówno prawda. Nawet widać ostatni przykład z bunga bunga. Gdyby Smuda, albo taki Pączek czy inny Grzelak poszedł na dziwki to by już było 100 newsów o tym, a tutaj im się żal zrobiło piłkarzy, wzruszające.
Ale po Niedzielanie trochę pojechali (chociaż dużo mniej jakby trafiło na nieswojego) mimo, że jest ich blogerem.
A w czym dopatrujesz się już takiego kolesiostwa nieakceptowalnego? tak z ciekawości pytam
A co do tych dziwek, to dla mnie nie ma różnicy kto był z piłkarzy, dlatego popieram ten artykuł. Czy by to nagłośnili, czy nie, nie mam pojęcia. Jedyne kto nie powinien chodzić w czasie zgrupowania to sztab szkoleniowy. Bo Oni mają pracować, pobierają za to pieniądze. Piłkarze wiadomo, też, ale to inny rodzaj wypłat.
Smuda i reszta gamoni jak już by chciała to przed albo po zgrupowaniu, wtedy są dla mnie usprawiedliwieni. No chyba, że tak na szybkiego by wyskoczyli/zatrzymali się na trasie na godzinkę to tam c***, niech ruchają
Zmieniony przez - J-J w dniu 2011-03-30 15:08:28
Co do kolesiostwa to nie mam takiego jednego artykułu który bym mógł podać jako przykład, tylko taki ogólny klimat, że z góry wiadomo kogo pojadą a kogo pochwalą, ewentualnie usprawiedliwią jakąś wtopę. Np. dla nich Michniewicz to najlepszy trener a Skorża najgorszy, Probierza też za wszystko gnoją, z Lenczyka robią wariata, mimo że wyniki mają dobre. I z piłkarzami tak samo (akurat sprawa Niedzielana, a zwłaszcza wyjaśnienie piłkarza o sprężynującej ręce to była dla mnie żenada i dużo u mnie Niedzielan stracił).
Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2011-03-30 17:55:06
Rada Jedenastu i Inso 2009