O co chodzi z hymnem to nie wiem, zaśpiewany normalnie, a to ze nie w rytm podkładu to chyba normalne. Tak samo jak to że, nie równo... echo, opóźnienie.
a to prawda,ze jak ktoś mial kurtke nike,adidas... to nie wpuszczali na stadion ? czy sie tylko kvrwa nabijali )))
Ojajebie!
na mecze sie zawsze zabiera takie soczki w kartonikach małych to nie jest zabronione przez te smieszne ustawy.
tak samo z flagami, niby jest zakaz wiekszych niz te 2 mtery na cos tam a normalnie na ligowe wlaza wieksze tak samo jak i wczoraj np flaga sandecji ktora nie wiem co tam robila, jak cala polska kibolska ma protest
Alko nie wiem jak jest na narodowym ale na ligowych ma byc tak, ze nie bedzie mozna pic na trybunach na sektorach tylko przeznaczonych do tego miejsach )) Polowa ludzi bedzie siedziec gdzies w pomieszczeniach czy holach i waliła do ryja.
takie janusze zawsze lazily i lazic beda le kiedys to wygladalo inaczej, ich bylo te kilkanascie tysiecy a nie prawie caly stadion I te zdjecie pierwsze cowszyscy tak siedza jak w teatrze mnie rozyebalo za chuya bym tak nie usiedzial, nie mowie juzo skakaniu, ale otym, ze normalnie na meczach sie gdzies stanie na dole pod plotem z kumplami co sie ich tylko na meczach widzi i sie normalnie gada z nimi co wedlug nowej ustawy jest zabronione zakazami i zawiasami
Wiosna
Na Narodowym(Śląskim) w Chorzowie po meczu były tramwaje specjalne podstawiane darmowe w 2 strony, do Katowic i Do Bytomia, odjazdy co jakieś 3 minut, fakt że jak chciałeś jechać jednym z pierwszych to ścisk i w ogóle ale jak się poczekało ale minut to spokojnie pod dworzec w Kato można było pojechać, czy gdzie tam kto chciał
ale było około 10tys osób mniej.
oraz mecz z Portugalią w Chorzowie w 2006 był moim debiutem na reprezentacji, coś pięknego, atmosfera mega, wynik boski, bilet za jakies śmieszne pieniądze (okolo 30-40zl) kupiony ze 2 dni przed meczem
Zmieniony przez - orzeszq w dniu 2012-03-20 22:48:23
Pederaści, lesby, geje - Cała POLSKA z was się śmieje