Autor |
"Szatnia - dort debiutuje w półmaratonie :-)" |
|
Zakir
|
|
Bardziej bym się cieszył, gdybym zamiast tego dostał np. jakąś dobrą wódkę 1l. Przynajmniej dawno by już jej nie było, a tak to stoi w domu, 2x whiskey, 2x koniak, i metaxa 5*. Wszystko gówno po jednych pieniądzach i nie ma kto tego pić
|
|
Czorny90
|
|
|
|
Zakir
|
|
|
|
Czorny90
|
|
|
|
J-J
|
|
Ej z tym whiskey to coraz bardziej mi się wydaje, że jest trochę racji. Serio z wiekiem, coraz bardziej mi podchodzi. A piłem już sporo rodzajów, cenowo i ilościowo różnie. Na razie najlepiej mi wchodził Jack Daniels przywieziony ze stanów z colą. A jeszcze 3-4 lata temu Johnego Walkera red labela unikałem jak ognia a nieraz na imprezach się pojawiał (piłem i blue i black label (blu z Johnego najlepsze)). No ale ogólnie whiskey coraz bardziej mi podchodzi. Ale na ten czas i tak zwykła wódka wygrywa
|
|
Czorny90
|
|
No widzisz. Starzejesz się chłopie
Mi tam whiskey smakuje , ale to tez od dnia zalezy.
A jakie panowie piwa preferujecie?
Wiem, ze piwo to nie alkohol ale ja piwo uwielbiam, najlepszy napój na świecie hehe |
Ekspert -
 |
|
|
-w-i-k-i-
|
|
redds jabłkowy ostatnio mi smakuje
serio, dobry jest
|
|
Zakir
|
|
|
|
J-J
|
|
Dzisiaj poszło 6 żubrów i spoko, ogólnie dziesiątki piw mi podchodzą i nie wybrzydzam. Ale jeśli miałbym wybrać jednego faworyta to Tyskie. Ale ostatnio, jak miałem ochotę coś poczuć po piwie a nie pić strasznie szybko to kupuje dębowe mocne/warka strąg, bo pijąc normalnie piwa w ogóle nie potrafiłem złapać dobrej fazy.
Zmieniony przez - J-J w dniu 2010-08-03 01:22:43
|
|
Czorny90
|
|
|