Autor |
"Szatnia - dort debiutuje w półmaratonie :-)" |
|
J-J
|
|
Bardzo mnie rozczarowałaś, ale wkleję jeszcze raz, przewidziałem to
Jesteś już dorosła, a ja nie jestem zaborczy więc mam dla Ciebie kilka rad. A może inaczej, bo pewnie sama rozmowa może Nas obojga krępować, dlatego podrzucę Ci parę przydatnych artykułów!
[[http://www.insomnia.pl/**Prezerwatywy**-t173465.html]] Tu masz temat o najpopularniejszym rodzaju zabezpieczenia, są to prezerwatywy. Od siebie w skrócie napiszę parę zdań. Ma to na celu ochronę przed zajściem w ciążę, ale również przed chorobami wenerycznymi. Preferuj prezerwatywy w seksie z nieznanymi partnerami, takimi, którym w 100 % nie można ufać.
Osobiście, nie jestem ich zwolennikiem. Dlaczego ? Ano dlatego, że jest dużo mniej przyjemności dla mnie, w ogóle trochę atmosfera może siąść, że trzeba to gówno zakładać. No ale jak mus to mus... lepszy seks w prezerwatywie niż jego brak, prawda?
[[http://www.insomnia.pl/**Pigu%C5%82ki_antykoncepcyjne**_pytania_i_odpowiedzi_tu%3B-_-t178272.html]]
[[http://www.insomnia.pl/**Pigu%C5%82ki_antykoncepcyjne**_cz._II_pytania_i_odpowiedzi_tu%3B_-t606091.html]]
Tu o pigułkach antykoncepcyjnych. Stosuj raczej ze stałym partnerem. Dużo większa przyjemność ale są też minusy. Niektóre niestety pomniejszają kobiece pożądanie, można też trochę przybrać na masie, mogą wystąpić problemy z odpowiednim nawilżeniem. Ale są też plusy, rosną cycki!!
No i przede wszystkim, dużo milsze od seksie w gumie. Całkowita bliskość i oddanie partnerowi.
Jest jeszcze wiele innych rodzajów zabezpieczeń, ale to już bardziej skomplikowane i jak będziesz miała jakieś pytania to na tyle na ile wiedza pozwoli, pomogę.
Pozdrawiam serdecznie!
Zmieniony przez - J-J w dniu 2010-10-14 21:01:06
|
|
-w-i-k-i-
|
|
eh
serio nie musisz mi tego pisać
zresztą
to nie mnie panna chciała wkręcić że bierze tabletki
|
|
J-J
|
|
Przepraszam Cię bardzo, ale takich rzeczy to niedziwne, że nie wiem, gdyż nie mam pojęcia jak się leczy tarczyce. Natomiast byłem na tyle domyślny, że na własną rękę chciałem wyjaśnić sprawę co dowodzi mojej odpowiedzialności !
|
|
-w-i-k-i-
|
|
oj no tak
tu masz plusa
w ogóle, dowiedziałeś się czegoś od niej na ten temat?:>
|
|
-w-i-k-i-
|
|
w ogóle
jak tam twoje sprawy damsko męskie?
|
|
J-J
|
|
Sytuacja się skomplikowała, źródło wysycha, na razie się koncentruje na tym, żeby znowu było pełne i mógł z niego czerpać. Drażliwy temat może tylko pogorszyć stan rzeczy
|
|
skowyrny
|
BARTCZAK
|
|
a Twoje sprawy damsko-męskie jak tam wiki
Zmieniony przez - skowyrny w dniu 2010-10-14 21:09:02
|
-w-i-k-i-
|
|
|
|
skowyrny
|
BARTCZAK
|
|
Aha, no to bardzo fajnie że się układa
|
J-J
|
|
Ja zawsze jestem. A poza tym, pocieszam się, że niedługo do Częstochowy pojadę (W przeciągu miesiąca)a tam uwaga, 6 nowych dziewczyn na moim łączniku!! w tym pokoju co Ty byłaś, no i naprzeciwko też w trójce.
No a te dwie 2 są zajęte przez swoich
|