| Autor |
"Szczecin" |
|
|
szifu
|
|
Wysłana - 12 luty 2010 16:32 | zgłoś naruszenie regulaminu
Zapraszam do dyskusji o tym chyba trochę niedocenianym mieście w Polsce. Przykryte nutką tajemnicy skrywa w sobie nutkę tajemnicy. Jak na przykład informację o tym, że tamtejsze kino pionier: [bit.ly/7lQBup] to najstarsze kino na świecie! wpisane do księgi rekordów Guinnessa. Wygląda genialnie!
| |
|
 |
|
|
|
michal cm
|
|
niedoceniane przez Polakow, za to Niemcow Ci u nas dostatek + fakt, ze miasto sie rozwija i idzie w kierunku srododrza.
Jesli ktos chce sie kiedys tu wybrac polecam w czasie Tallships Races 2013, mozna poczuc klimat podobny do tego w Hamburgu, bynajmniej tak bylo w 2007 i ja tak wlasnie czulem.
Pozatym to miasto pieknieje noca, za dnia moze troche dolowac wszechobecna szarosc poniemieckich kamienic, ale za to w nocnym oswietleniu nabiera to fajnego klimatu.
|
|
przyjemny
|
|
w Szczecinie nie ma nic ciekawego :D |
 |
|
|
|
SureShot
|
|
jak nie ma?
jest kfc.
So woman, you better watch out |
 |
|
|
|
Zzz....
|
|
niebuszewo noca jest piekne  |
 |
|
|
|
Gillette
|
|
i Golęcin
|
|
|
przyjemny
|
|
nawet dni morza coraz gorsze, i zdecydowanie impreza ta ustępuje np. Dniom Gryfina.
na ktore zreszta zapraszam.
bądą łzy, t.love, zakopower, farben lehre, malenczuk, wspaniałe kabarety jak i wiele więcej ;p |
 |
|
|
|
dort
|
|
mistrzu kiczu
|
|
byłem raz przejazdem
Znawca -
 |
|
|
|
Yarekbboy
|
|
Byłem raz, zajrzałem do zamku jakiegoś bodajże, byłem na wierzy [nie pamiętam nazwy]. Fajną mają opere/teatr nie pamietam też dokładnie, z takim placem z widokiem na rzeke/morze .
|
|
|
kilimandza
|
|
to morze pewnie nazywa sie odra |
 |
|
|
|
CBR600