witam mam pytanko czy jest jakaś metoda żeby szybko nie dochodzić do orgazmu ???? nie wiem czy to możliwe ale jeśłi znacie jakieś metody to piszcie !1 dzięki
Zależy jak szybko. Jeżeli bardzo szybko to chyba trzeba się udać do lekarza po porade, są na to jakieś maści itp.
@@-) [_^AjAk^_]};-)Wilk na mikrofonie w głowie sie nie miesci jebac leszczy z lamusami sie nie piescic
a tutaj są kaczki:-P [http://www.insomnia.pl/temat87594/]
Metod jest wiele. Zmienianie pozycji jak napisał przedmówca jest bardzo skuteczna, ale możesz jak czujesz, że dochodzisz po prostu zatrzymać się w bezruchu. Wybieraj pozycje np."Na jeźdźca" wolniej dojdziesz no i ona będzie miała większą frajdę. Dobre jest też ścisnąć penisa dwoma palcami co doprowadzi do odpłynięcia krwi i zmniejszenia napięcia. Możesz się też lekko znieczulić np. alkohol( nie przesadzaj). Jak to nie podziała zakładaj bardzo grubą prezerwatywę! Jak nie pomoże załóż 2, potem 3 i czwartą . A jak to nie pomoże przed stosunkiem sobie zjedź i myślę, że będzie oki
Ps. I poćwicz nad zwieraczem - to jest chyba najlepsza metoda.